Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sčítání lidu -odeslal jsem? potvrzení žádné?

Od: karlosdos* odpovědí: 23 změna:

Jsem důchodce a vyplňoval jsem to na počitači, ale nejsem si jistý ,jestli to bylo správně odesláno , není žádná zpětná vazba? mohu to nějak zjistit , aby mi do bytu už nelezl sčítací komisař?

Děkuji za rady.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Máte číslo sčítacího formuláře k přesnému datu, kdy Vá systém sečetl?

karlosdos*
hodnocení

Tak že , když si nejsem jistý, vyplním to pro 4 osoby znovu a potom si to odeslámí vytisknu a uložím do PC?

liska5

Vše ke sčítání Vám zodpoví na dotazy@scitani.cz nebo na 253 253 683

chodou
hodnocení

3x

Zdravím,

pokud se vám na závěr zobrazilo potvrzení o odeslání elektronického formuláře (číslo odeslaného ESF + datum a čas odeslání), tak v pořádku. Potvrzení např. do e-mailu myslím nechodí.

Potvrzení na e-mail chodí. Mně přišlo prakticky okamžitě po odeslání registrace.

Sčítání lidu -odeslal jsem? potvrzení žádné?
Jsi trochu mimo :)
jabraka*

Magdon mluví sice o něčem jiném,ale u sčítání lidu je to stejné.

JB

slon

jeden o voze, druhý o koze

Není to stejné, žádný email že bylo sčítání úspěšné, nechodí.

*hi* Pardon, šáhl jsem po nesprávném mailu. Na sčítání skutečně nic nepřišlo. *frajer*

hop®

Těžko přijde potvrzení do mailu nebo přes SMS, když se tam ani jeden z těchto údajů nezadává !

jabraka*
hodnocení

2x

Po vyplnění lze dotazník uložit v počítači,případně i pak vytisknout.

JABRAKA

hodnocení

1x

Za mě vyplnil sčítací formulář na internetu syn. Uměla bych to, ale objevil se doma a chtěl mi pomoci. Byla jsem si jistá, že to vyplnil i odeslal správně. Je mladší, chytřejší, přes počítače expert :). Jen žádný kód ani jiný důkaz o vyplnění a odeslání nemám.

Včera jsem našla ve schránce, že v neděli mi někdo přinese papírový formulář. Proč? Volala jsem na kontaktní místo. Stálo mě to 25 Kč, ale nedozvěděla jsem se nic konkrétního. Stejný papírek s informací, že v neděli přijde sčítací komisař osobně, našli ve schránce sousedé. I oni využili internet, ani oni nemají uschovaný důkaz. Paní je rozzlobená, prý na sčítače bude z okna volat neslušná slova. Já se raději zeptám, co to má znamenat. Proč mě někdo chce znejistit? Snad se moje údaje ztratily? Nebo snad opravdu chodí dům od domu? To se sčítání docela prodraží. Nedivím se už ničemu.

72mona
Listinné a online Sčítání lidu 2021
Pokud vyplníte formulář online, nemusíte vyplňovat listinný formulář. A to ani v případě, že se na online vyplnění teprve chystáte. Termín je do 11. května.
idnes.cz/...
I k rodičům přijdou komisaři. Jen předají formulář, nic víc. *nevi* Nikdo nebude hlídat, jakou formu jste použila. M.

Mona, teď jsem v televizi zaslechla, že od soboty budou chodit sčítačí komisaři za těmi lidmi, kteří ještě nevyplnili dotazník na internetu. Z toho usuzuji, že se moje odpovědi ztratily. Vím, že je syn odeslal. Ale byl problém při spouštění, zřejmě je problém i při přijímání. Jakou mám jistotu, že se neztratí i papírový dotazník? Posílat doporučeně? To to raději vyplním ještě jednou na počítači.

guma

ten stejný problém odesláno přes web a u rodičům budou otravovat komisaři.

72mona
guma - Vždyť to není otravování. Prostě přinesou formulář, podají přes branku (budou otestování, nikam se nebudou cpát...). Prostě to beru jako službu navíc, kterou dost lidí nevyužije. Lepší, když roznesou "pár" formulářů navíc, než když kdyby si "pár" lidí muselo složitě shánět formuláře. M.

jirib
hodnocení

1x
Sčítací komisaři chodí nezávisle na On-line sčítání.
Buď vhodí formulář jen do schránky nebo budou zvonit...u mě se nedozvoní...nejsem tam...

lidus*
hodnocení

0x

SČÍTÁNÍ- stačí opsat: odesláno 15.4.2021 10.46h. a číslo ESF: já mám číslo sedmimístné. Je to dobře udělané,krásně vede a je i nápověda, ani 5min mi netrvalo 2 osoby sečíst. Jsem také důchodce.

REGISTRACE NA OČKOVÁNÍ: výjdu z toho co udělala sousedka, zaregistrovala se a víc jak 2 týdny čekala na SMS.

senior
hodnocení

0x

I kdyby náhodou, tak komisař do bytu nepůjde.

Dá do schránky lístek, kdy přijde navštívit a vyřídíte to u vrátek.

Ani jedna strana nemá zájem lézt fyzicky do soukromí.

olina
hodnocení

0x

Asi těžko to bude stejné, když do sčítačky se se nezadává žádný mail ani telefon.

Jediné potvrzení pro vás je to číslo a datum. Mohl ste si ho opsat.

Ostatně, možná to soudruzi Kulvajti a Maďaři bývali mohli vymyslet chytřet, že řetezec o odeslání (datum, číslo atd) digitálně podepsat a vy byste pak měl kryptografický důkaz.

chodou
hodnocení

0x

Pokud nemáte číslo sčítacího formuláře, datum a čas (to se zobrazí po vyplnění), a chcete to "mít v ruce," tak to vyplňte znovu a dané info si uložte. Není nutné tisknout, uložte si třeba printscreen do e-mailu.

guma

Nic nevyplňujte podruhé. Už to mají. Jen v tom mají bordel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]