Nejste přihlášen/a.
Jsem důchodce a vyplňoval jsem to na počitači, ale nejsem si jistý ,jestli to bylo správně odesláno , není žádná zpětná vazba? mohu to nějak zjistit , aby mi do bytu už nelezl sčítací komisař?
Děkuji za rady.
Za mě vyplnil sčítací formulář na internetu syn. Uměla bych to, ale objevil se doma a chtěl mi pomoci. Byla jsem si jistá, že to vyplnil i odeslal správně. Je mladší, chytřejší, přes počítače expert . Jen žádný kód ani jiný důkaz o vyplnění a odeslání nemám.
Včera jsem našla ve schránce, že v neděli mi někdo přinese papírový formulář. Proč? Volala jsem na kontaktní místo. Stálo mě to 25 Kč, ale nedozvěděla jsem se nic konkrétního. Stejný papírek s informací, že v neděli přijde sčítací komisař osobně, našli ve schránce sousedé. I oni využili internet, ani oni nemají uschovaný důkaz. Paní je rozzlobená, prý na sčítače bude z okna volat neslušná slova. Já se raději zeptám, co to má znamenat. Proč mě někdo chce znejistit? Snad se moje údaje ztratily? Nebo snad opravdu chodí dům od domu? To se sčítání docela prodraží. Nedivím se už ničemu.
Mona, teď jsem v televizi zaslechla, že od soboty budou chodit sčítačí komisaři za těmi lidmi, kteří ještě nevyplnili dotazník na internetu. Z toho usuzuji, že se moje odpovědi ztratily. Vím, že je syn odeslal. Ale byl problém při spouštění, zřejmě je problém i při přijímání. Jakou mám jistotu, že se neztratí i papírový dotazník? Posílat doporučeně? To to raději vyplním ještě jednou na počítači.
SČÍTÁNÍ- stačí opsat: odesláno 15.4.2021 10.46h. a číslo ESF: já mám číslo sedmimístné. Je to dobře udělané,krásně vede a je i nápověda, ani 5min mi netrvalo 2 osoby sečíst. Jsem také důchodce.
REGISTRACE NA OČKOVÁNÍ: výjdu z toho co udělala sousedka, zaregistrovala se a víc jak 2 týdny čekala na SMS.
Asi těžko to bude stejné, když do sčítačky se se nezadává žádný mail ani telefon.
Jediné potvrzení pro vás je to číslo a datum. Mohl ste si ho opsat.
Ostatně, možná to soudruzi Kulvajti a Maďaři bývali mohli vymyslet chytřet, že řetezec o odeslání (datum, číslo atd) digitálně podepsat a vy byste pak měl kryptografický důkaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.