Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třes končetin

Od: poplach* odpovědí: 4 změna:

Vítám poradte komunitu.

Mám genetickej nějakej třes končetin, který se při práci, zimě, rychle něco udělej nebo určité poloze zvyšuje, jednou jsem takhle pracoval v práci, pak jsem podal ruku mistrovi a ještě sem tu ruku tak nešikovně naklonil, že se ten třes ztrojnásobil oproti klidu a hned bylo v kolektivu o čem se bavit. Například když si v leže napnu nohy o špičky, o něco méně když je mám jen v leže opřené o chodidla, jinak v pohodě, ale ty ruce mi trošku vaděj. Nevíte kam s tím mam zajít, případně co se na to bere?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Objednala bych se na neurologii.

senior
hodnocení

1x

Pokud víte, že máte rodinnou anamnézu, tak se nejdříve poraďte s rodinou a postiženými příbuznými.

Jinak samozřejmě obvodní lékař, genetika a tipuji na neurologii.

Určitě přesně určit vyšetřením, co je to přesně za nemoc. Divil byste se, jak věda v tomto pokročila.

Možná jste se měl zajímat hned v začátcích Vašich potíží, mnohdy se dá plno příznaků ovlivnit, potlačit.

Také výběr vhodného povolání dokáže oddálit těžší průběh postižení.

Lázně, léky, rehabilitace, masáže.

hodnocení

0x
Doporučuji návštěvu neurologa nebo pro začátek alespoň obvoďáka. Samoléčba v tomto případě může uškodit.

joudic*
hodnocení

0x
zkuste cbd olej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]