Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme tu začátek další laviny podvodů pod hlavičkou České Pošty. Masově odesílaný mail:
Vážený zákazníku.
Vaše zásilka čeká na doručení. Potvrďte platbu (48,00 czk) na následujícím odkazu, online ověření musí být provedeno během následujících 5 dnů před vypršením platnosti.
Sice malá částka, ale zbytečný výdaj a možný únik platebních údajů karty! Kde pak nezaplatíte 48kč, ale celý zůstatek na účtu i s debetem!
Odkaz vede na doménu Indie...
Už taky máte svou výzvu k platbě v mailu?
joudic: Chapu to, ze k volbam chodi jenom normali lide? Za uplne normalniho se taky nepovazuji, osobne bych k volbam nepachnul ani za nic! Mit moznost volit: budto debila, nebo debila?
A takove argumenty jako: ze radeji mensi zlo u mne taky neobstoji. Na Slovensku volili "mensi zlo" aby se zbavili Fica a podivejte jake kriply tam ted maj
Ani jsem neotvíral protože jsem od ČP nic nečekal,takže žádné zásilky váznout nemůžou!.Chodí mi cca2x týdně.Včera již od PPL obdobný,alespoň dle náhledu, a smutné nebo spíše k smíchu že má někdy i 4x denně přijde obdoba od "raifky" že potřebují dodat data k platbě na můj účet,totéž od ČSOB ,jen tak mimo účty u těchto ústavů nemám. Prostě přijde? Jde do pspamu ,spíše už to chodí rovnou do spamu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.