Nejste přihlášen/a.
Ke komu mam jit? Nevim jestli to je normalni, ale v zime mi strasne slzi oci, mam je strasne citlive kdyz je vypulim, uz mi i nekdo rikal ze mam moc privrene vicka, to slzeni mam od pocatku veku. Kazdopadne mi to zacina v dospelosti vadit, a uvedomuju si ze zo neni normalni, ovlivnuje to i moji naladu, hlavne kdyz sem v nejake stresove situaci tak mi slzej jeste vic.
Než se k tomu očnímu dostanete, uvědomte si, jak málo mrkáte. Zíráte na displej a samým soustředěním zapomínáte mrkat a oči vysychají a brání se bolestí a podivnými slzami. Také roušky a respirátory k tomu přispívají. Teplý vzduch jde směrem nahoru přes oči a vysušuje je. Bude stačit, když budete mrkat, koupíte si umělé slzy a občas oči od displje otočíte a zahledítě se jinam. Měla jsem podobný problém a když jsem si byla u oční pro brýle, svěřila jsem se lékařce a toto jsou vlastně její rady.
Taky to tak mám. Dr. mi zjistil zarostlé slzné kanálky. Naštěstí mě to trápí jen v zimě, tak se to dá vydržet.
Šla bych, být vámi, k doktorovi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.