Nejste přihlášen/a.
Krásný dobrý den Vám všemi přeji . Chtěl bych se zeptat, pro někoho na možná nechutnou otázku.
Každopádně mě by zajímala odpověď.
Jaký ( klidně i přírodní -, ale ty z většiny znám, takže česnek,cibule, čili papričky, skoro všechno pálivé pak i bylinky atd...) lék je nejlepší na parazity v těle? Zajímalo by mě jestli jste třeba i Vy měli s parazity v těle zkušenosti a prošli si léčbou, nebo operativním odstraněním parazitů? Jaké byli vaše zkušenosti a jak moc je to nebezpečné podle vás?
{Ještě jen tedy mimo otázku popíši důvod, proč se ptám . Pochopil bych kdybych nějakého parazita měl . Můj přírodní styl života je možná někdy až moc přírodní. Já prostě miluji všechna zvířata. Všechny mám oravdu strašně moc rád. Hodně často se starám o zvířata , jak ty svá která chovám a mám jako domácí mazlíčky tak i ty divoká, také ke mě přichází z lesů a polí . Také obstarávám půdu a pěstuji rostliny , tím pádem často ryju v hlíně atd. Každým dnem krmím, a léčím zraněná a nemocná zvířata, která objevím , nebo přijdou až na můj pozemek. Některá si mě opravdu oblíbila, takže sem chodí skoro pořád . Někdy mi tu trochu dělají neplechu, ale nic závažného. Chodí za mnou myši, kočky, patáci, ježci,lišky, prasata(- ty mi někdy udělají trochu škodu) atd. Lišky jsou tu dvě a jsou opravdu nádherné a chovají se jako psy . Hrají si i s míčkem, když jim ho hodím, ale častěji si chtějí hrát všichnii se mnou. Na bříšku měla jedna liška nějaké zranění a vždycky na mě vrčela a slintala, abych se tam vůbec ani nepovažil sáhnout. Jinak se hladit nechala skoro všude a vyžadovala to. Často se o mě, ale otírala a skákala na mě a já se šel pak vždy umít. Takže teď mě napadlo po tom, když jsem některým zvířatům dal od veterináře tabletu proti parazitům (- a následně viděl i účinky u některých zvířat, například i u venkovních koček, které měli také parazity, tak se zmírnila asi nějaká bolest v břiše a teď se více mazlí, vypadají spokojenějé více, než byli předtím. Většině vadilo hlazení na břiše, což chápu atd.), že bych možná měl dát nějakou i sobě. Vlastně se mi za poslední dva roky kdy jsme viděl dobře zhoršili celkem o hodně oči. Takže mám teď silně dioptrické brýle (okolo 6 na každém oku )Právě to jsem slyšel od známé , že prý může být způsobeno také parazity. Rodina mi zase tvrdila , že je to prý geneticky, takže nevím . Třeba bych podle sebe měl jít klidně třeba i jen pro jistotu na nějaké speciální vyšetření , kde by to zjistili a následně, když bych nějaké měl zvolili správnou léčebnou metodu. Určitě se ještě poradím s lékaři atp.}
Hulda Clark by ti doporučila na parazity její Zapper.
Ale už je mrtvá, zabila ji rakovina.
ps: před jídlem, umyj si ruce mýdlem a pokud máš pocit, že máš v těle parazity, spíše vyhledej lékaře, ten tě pošle dál (na psychiatrii nebo jinam).
pss: tady v ČR moc parazitů, jaké známe z médií v lidském těle nehrozí, pokud dodržuješ základní hygienické poučky při styku se zvířaty (zásadně kondom
Zapper jsem si přivezla z Německa před 30 lety. Tady to nikdo neznal, tam ho měli skoro v každé rodině. I tu knihu Léčení všech nemocí od Huldy Clark mám. Nějaký čas měli Zapper v Olomouci. Ještě s ním dělá jedna paní v HK, je to mnohem vymakanější typ přístroje, ale nevím, zda to už tady není nelegální...
No hlavne je to cele neskutecna blbina, logicky ani technicky neni mozne, aby urcite frekvence likvidovaly prave a jenom ty "skodlive" bakterie (parazity).
Ostatne, co je vlastne skodlive? Az dotahneme AI, tak ta vyhodnoti, ze parazitem je clovek a zlikviduje ho. Viz Skynet z Terminatora, nebo Ja, Robot aj.
Jeden čas se o tom vedly diskuse. Frekvence Zapperu hubící kvasinky tenkrát potvrdil jeden sládek z laboratoře tuším z pivovaru Plzeň. Psal, že v tomto případě to funguje...
I ty kvasinky v omezeném množství potřebujeme ve střevech, kde pomáhají např.s likvidací těžkých kovů. Jejich totální vyhubení by byla chyba. O to se ti lidé s kandidozami snaží, jelikož vyznávají ten ortodoxní lékařskej postup.
Kdyz kydas hnuj, pouzivej respirator
ps: to jako fakt, ze roky stara vajicka vdechnes a mas parazita? To jsem nevedel, nejaky dukaz? Pravdepodobnost asi 0,0000001% ne?
Kdo s čím zachází, tím také schází..Nějaké ty parazity v sobě budete mít. A určitě víc, než jiní lidé. Tady to už bude symbioza... Jen je nenechat zvítězit. V lékárně mívali Pyrvinium. Možná je místo něj něco podobného. Z toho přírodního dýňová semínka. Dělala se z nich pasta, nejspíš vyháněla škrkavky a roupy. Česnek byl řečen, určitě nějaké pelyňkové čaje a nálevy. Ricinový olej na konečník, aby se nemohla uchytit vajíčka červíků.. No a pak něco na ruce kvůli event. svrabu a prašivině.Skabilan/?/.Vy nemáte svého obv. lékaře, že by Vás někam poslal?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.