Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a s čím na parazity v těle?

Od: tauere* odpovědí: 17 změna:

Krásný dobrý den Vám všemi přeji *slunce**frajer*. Chtěl bych se zeptat, pro někoho na možná nechutnou otázku.:-D Každopádně mě by zajímala odpověď.:) Jaký ( klidně i přírodní -, ale ty z většiny znám, takže česnek,cibule, čili papričky, skoro všechno pálivé pak i bylinky atd...) lék je nejlepší na parazity v těle? Zajímalo by mě jestli jste třeba i Vy měli s parazity v těle zkušenosti a prošli si léčbou, nebo operativním odstraněním parazitů? Jaké byli vaše zkušenosti a jak moc je to nebezpečné podle vás?

{Ještě jen tedy mimo otázku popíši důvod, proč se ptám . Pochopil bych kdybych nějakého parazita měl . Můj přírodní styl života je možná někdy až moc přírodní. Já prostě miluji všechna zvířata. Všechny mám oravdu strašně moc rád. Hodně často se starám o zvířata , jak ty svá která chovám a mám jako domácí mazlíčky tak i ty divoká, také ke mě přichází z lesů a polí . Také obstarávám půdu a pěstuji rostliny , tím pádem často ryju v hlíně atd. Každým dnem krmím, a léčím zraněná a nemocná zvířata, která objevím , nebo přijdou až na můj pozemek. Některá si mě opravdu oblíbila, takže sem chodí skoro pořád . Někdy mi tu trochu dělají neplechu, ale nic závažného. Chodí za mnou myši, kočky, patáci, ježci,lišky, prasata(- ty mi někdy udělají trochu škodu) atd. Lišky jsou tu dvě a jsou opravdu nádherné a chovají se jako psy . Hrají si i s míčkem, když jim ho hodím, ale častěji si chtějí hrát všichnii se mnou. Na bříšku měla jedna liška nějaké zranění a vždycky na mě vrčela a slintala, abych se tam vůbec ani nepovažil sáhnout. Jinak se hladit nechala skoro všude a vyžadovala to. Často se o mě, ale otírala a skákala na mě a já se šel pak vždy umít. Takže teď mě napadlo po tom, když jsem některým zvířatům dal od veterináře tabletu proti parazitům (- a následně viděl i účinky u některých zvířat, například i u venkovních koček, které měli také parazity, tak se zmírnila asi nějaká bolest v břiše a teď se více mazlí, vypadají spokojenějé více, než byli předtím. Většině vadilo hlazení na břiše, což chápu atd.), že bych možná měl dát nějakou i sobě. Vlastně se mi za poslední dva roky kdy jsme viděl dobře zhoršili celkem o hodně oči. Takže mám teď silně dioptrické brýle (okolo 6 na každém oku )Právě to jsem slyšel od známé , že prý může být způsobeno také parazity. Rodina mi zase tvrdila , že je to prý geneticky, takže nevím . Třeba bych podle sebe měl jít klidně třeba i jen pro jistotu na nějaké speciální vyšetření , kde by to zjistili a následně, když bych nějaké měl zvolili správnou léčebnou metodu. Určitě se ještě poradím s lékaři atp.}

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Žvíkejte koření hřebíček půl hodiny před každým jídlem.

Ale FUJ! A tím nemyslím ten hřebíček. To je dobrá rada.

oprava: žvýkejte *alene*

Není ostuda se splést. / To se stane občas každému./ Je ostuda nepřiznat chybu.

ladis*
hodnocení

0x

Hulda Clark by ti doporučila na parazity její Zapper.

Ale už je mrtvá, zabila ji rakovina.

ps: před jídlem, umyj si ruce mýdlem a pokud máš pocit, že máš v těle parazity, spíše vyhledej lékaře, ten tě pošle dál (na psychiatrii nebo jinam).

pss: tady v ČR moc parazitů, jaké známe z médií v lidském těle nehrozí, pokud dodržuješ základní hygienické poučky při styku se zvířaty (zásadně kondom:)

liska5

Zapper jsem si přivezla z Německa před 30 lety. Tady to nikdo neznal, tam ho měli skoro v každé rodině. I tu knihu Léčení všech nemocí od Huldy Clark mám. Nějaký čas měli Zapper v Olomouci. Ještě s ním dělá jedna paní v HK, je to mnohem vymakanější typ přístroje, ale nevím, zda to už tady není nelegální...

ladis*

No hlavne je to cele neskutecna blbina, logicky ani technicky neni mozne, aby urcite frekvence likvidovaly prave a jenom ty "skodlive" bakterie (parazity).

Ostatne, co je vlastne skodlive? Az dotahneme AI, tak ta vyhodnoti, ze parazitem je clovek a zlikviduje ho. Viz Skynet z Terminatora, nebo Ja, Robot aj.

liska5

Jeden čas se o tom vedly diskuse. Frekvence Zapperu hubící kvasinky tenkrát potvrdil jeden sládek z laboratoře tuším z pivovaru Plzeň. Psal, že v tomto případě to funguje...

ladis*

Ale uz asi nezkoumal, ze to hubi i ty k zivotu potrebne molekuly atp :)

liska5

I ty kvasinky v omezeném množství potřebujeme ve střevech, kde pomáhají např.s likvidací těžkých kovů. Jejich totální vyhubení by byla chyba. O to se ti lidé s kandidozami snaží, jelikož vyznávají ten ortodoxní lékařskej postup.

ladis*

v lidskem tele je myslim vice parazitnich organismu nez tech neparazitnich (nebo hvezd ve znamem vesmiru)? Snad jsem to nedezinterpretoval

pb®
hodnocení

0x
Dostupný je mebendazol pod názvem Vermox, předepisuje se dětem na roupy, bez doplatku. Nově by měl být dostupný ivermektin. Taky jsem se kdysi odčervila, když kamarádka měla začervené stádo 20 koní, že z nich lezli škrkavky jak hadi. To kydáte, foukne vítr, prach v puse a ty mrchy vajíčka jsou lehoučké a přežijí v půdě roky. Jak se pak zdá úsměvná rada myjte si ruce, když kontaminovaných je pár hektarů půdy, kde trávíte celé dny.
ladis*

Kdyz kydas hnuj, pouzivej respirator :)

ps: to jako fakt, ze roky stara vajicka vdechnes a mas parazita? To jsem nevedel, nejaky dukaz? Pravdepodobnost asi 0,0000001% ne?

hodnocení

0x

Nepřemýšlejte o zbytenostech a netrapte se, až je budete mít lékař váím ěnco napíše.

joudic*
hodnocení

0x
chtelo by to spis piracetam, ten se predepisuje po urazech hlavy

liska5
hodnocení

0x

Kdo s čím zachází, tím také schází..Nějaké ty parazity v sobě budete mít. A určitě víc, než jiní lidé. Tady to už bude symbioza...*smich* Jen je nenechat zvítězit. V lékárně mívali Pyrvinium. Možná je místo něj něco podobného. Z toho přírodního dýňová semínka. Dělala se z nich pasta, nejspíš vyháněla škrkavky a roupy. Česnek byl řečen, určitě nějaké pelyňkové čaje a nálevy. Ricinový olej na konečník, aby se nemohla uchytit vajíčka červíků.. No a pak něco na ruce kvůli event. svrabu a prašivině.Skabilan/?/.Vy nemáte svého obv. lékaře, že by Vás někam poslal?

anonymni357
hodnocení

0x

Vy,kteri odpovidate,verite tomu,ze za tazatelem chodi dve lisky a chteji si s nim hrat jako psi?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]