Hezký večer všem! Hned na začátek, jsem mladá ženská se zdravým vztahem k sexu, ostatním přeji taky jen vše dobré, ale poslední dobou jsem trošku rozpačitá. Bydlím v paneláku, spím dobře, ale už asi dva měsíce s železnou pravidelností někteří z mých sousedů souloží denně asi 2-3x v době nočního klidu. Usnu a kolem půlnoci první vojna. Kolem půl čtvrté druhá vojna a kolem osmé začne třetí vojna. Netrvá to dlouho, asi tři minuty, ale pokaždé mě to vzbudí. Patrně jim vrže postel, zní to skoro jako vrzání staré pružinové matrace... Nechápu, jak to tak může být slyšet, neslyším jiné zvukové projevy... Může to být něco jiného? A dále mimo mou spánkovou deprivaci :D zůstávám fascinována apetitem těch jedinců... Co s tím? Fakt jim to přeju, ale chcu se vyspat.
To nemůže být nějaká pumpa? Když tam není jiný fenomén, než ten rytmický vrzot?
Když jsem měla doma svoji devadesátiletou matku, tak ta cvičila přítahy na té hrazdičce nad lůžkem, jak jí doporučil lékař, jenže v noci, když nemohla spát.. . A řeknu Vám, že jsem byla určitě podezdřívána sousedy z divokých orgií, jelikož to byl fakt rachot...
Vtipný příběh, to je dokonce milé, když vidím v duchu babču, jak maká... Ono ale to tempo je fakt svižné, takové příhodné... Nenapadá mě nic na světě, co by dokázalo vyluzovat tyhle zvuky. Ale starší lidé, důchodci to asi budou, nedovedu si představit pracující, jak takhle řádí denně v noci.
Všem moc děkuju. Ráda bych se vyhla vzkazům na nástěnce... Možná bych raději hodila slušný vtipný vzkazík přímo dotyčným do schránky. Nicméně nejsem schopná zjistit, kteří sousedé to jsou, mám dokonce pocit, že odvedle ze vchodu. A opravdu nekecám, dvakrát denně minimalně a to o víkendu, v týdnu, furt. Jinak možná kecám v uvedených časech, vždy to osciluje kolem uvedené červené hodinky plus mínus půlhodinku. Na jednu stranu je to prča, fakt mě bavěj a přeju... Ale minule se mi ten zvuk prolínal do snu. Problém je ten, že mám podle chytrých hodinek už tak málo hlubokého spánku, když mě v půlnoci obudí, mám pocit, že už jsou třeba tři, pak zas znova, jsem z nich hotová prostě :D...
janm*
Zdravím
V paneláku žel nezbývá, než se s tím smířit, něco podobného jsem kdysi zažil i já (v paneláku již nebydlím). Má-li byt alespoň kuchyň (jde-li o 1+1) nebo jiný pokoj , doporučuji zkusit spát tam , jde-li to z jedné strany mohlo by to pomoci, týká-li se to celého domu , pak s tím nelze udělat nic, leda najít si přítele a "přidat se k davu" aby jste vyplnila to "prázdné místo" které tvoří v tomto "aktivním domě" váš byt , ne to byl pochopitelně vtip, v paneláku toho opravdu mnoho "nenaděláte."
Tyto zážitky jsou realitou, občas peprnější vaší představivosti, paneláková oblast je v podstatě sourozenecký vztah.Nevadí se nevidět, potkáme se v sámošce a u kasy se ofiko Pozdtavíme! A jdeme dál, it is live...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.