Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Registrace k očkování 65+

Od: bimbam® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den! Zítra se pokusim registrovat k očkování. V době, kdy se různě objevovaly informace o postupu i o všelijakých úskalích při přihlašování, jsem tomu nevěnovala mnoho pozornosti. Netýkalo se mě to. Jen si vybavuji, že problémy byly. Uvítám doporučení, čeho se mám vyvarovat, na co si dát pozor. Jak se to s výběrem očkovacího místa?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Registroval jsem se před cca 2 hodinami. Celkem není co poplést. Potřeboval jsem akorát mobil (přijde na něj SMS s prvním PIN kódem) a kartičku pojišťovny. Občanský průkaz jsem nepotřeboval. Pokud si pamatujete svoje rodné číslo (číslo pojišťěnce), nepotřebujete ani tu kartičku. Vše proběhlo bez problémů za cca 5 minut. Na e-mailovou adresu mi prakticky okamžitě přišlo potvrzení o registraci a instrukce, jak to bude pokračovat dál. Místo jsem si vybral nejblišší bydlišti (systém nabídne seznam), ale lze si vybrat jakékoliv jiné.

Netuším, jak by se postupovalo, pokud někdo nemá e-mail. *zmateny*

hodnocení

Děkuji za odpově´d Vám i ostatním. Registrovaná jsem, bylo to jednoduché.

Dnes jsem registrovala sebe i manžela. Na netu jsem nemohla pořád nic najít, zaregistrovala jsem se tedy telefonem. Paní tam byla velice příjemná. Chudák, večer bude mít asi hlavu jako včelí úl. *ee*

Takže e-mail k tomu není nutně potřeba.

Překvapily mě 2 věci:

1/ že jsem se dovolala napoprvé a okamžitě. Myslela jsem si, že telefony budou nažhavené, budu volat 20x, nedovolám se, tak zítra budu muset pokoušet štěstí znovu. Nebyla to pravda.

2/ že ten PIN2 mohu prý dostat klidně až za měsíc, i později. Ale vydrželi jsme to doteď, nějaký ten týden či měsíc už nehraje roli.

Tak ať se na všechny dostane a ať to všichni dobře snáší. Jaga.

liska5
hodnocení

2x

Když jsem uvedla bydliště, tak mi všechno přišlo. Myslím tím místo /nemocnice/ i data obou dvou dávek. Kdybych kontaktovala svého obvoďáka, je to možná jinak. Já ale nemám žádné nemoci, tak jsem to nechala na rezervačním systému. Když jsem se dostavila na první dávku, tak chtěli jen kartu pojištěnce a dali mi 6 otázek ohledně aktuálního zdrav. stavu. Ohledně vakcíny nebylo na vybranou, dostali jsme všici Pfizer.

hodnocení

Včera nebo předevčírem jsem v televizi zahlédla konec nějakého návodu k registraci. Z toho jsem pochopila, že si možná zvolím kraj a v tom kraji se mi objeví nabídka různých očkovacích míst. A to včetně počtu čekajících na první dávku v tom kterém místě. Nevěřím, že by se mi hned zítra objevilo datum k očkování. Spíš se bojím někakých těch PINů.

liska5

Já si vybrala jen své místo bydliště . Žádné PINy jsem nepotvrzovala, jen své rodné číslo. Prostě bylo to tak samozřejmé, že si nepamatuji nějaký zádrhel.

hodnocení

2x

U registrace jsem neměla problémy, postupně tě to navede dál, nabídne i výběr očkovacích míst. Připrav si mobil, občanský průkaz a číslo pojištěnce(rodné číslo).

jp
hodnocení

0x

Já se registrovat teprve chystám, napadá mně co když se třeba z nějakého důvodu nechci nebo nemůžu dostavit k očkování, dá se to zrušit, změnit? Když se nedostavím bude problém? Vybrat si vakcínu lze nebo nelze? Někam se objednám, budu vědět čím mne budou očkovat?

Je tam možnost se do určitého počtu dnů před termínem odhlásit. Když to prošvihneš tak asi individuální řešení.

111®
hodnocení

0x

při potvrzení místa a času 1. očkování je na posledním řádku v e-mailu možnost zrušení , samozřejmě se tím zruší oba termíny

duchodce
hodnocení

0x

Den před očkováním vám přijde e-mail, kde můžete rezervaci zrušit.

Registrace k očkování 65+
jp

Dozví se člověk před očkováním čím bude očkován?

duchodce

V podstatě ne. Ale můžete to odhadnout podle druhého termínu. Po očkování Comirnaty Pfizer je druhý termín nyní po 6 týdnech. Po AstraZeneca dávají druhý termín až po 12 týdnech. Jedině když máte někoho známého mezi zdravotníky, tak se můžete dozvědět, čím právě očkují.

id

Předem se nedozvíte čím ten den očkují. Já jsem se zeptala pána, který vycházel a sdělil mi to. Musíte uvnitř totiž podepsat papír, že s uvedenou vakcínou souhlasíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]