Nejste přihlášen/a.
dobry den, je mi 13 let a posloucham rap, prevazne milion , ektor... Pred rodici to skryvam, je to vulgarni a mi rodice jsou na to dost alergicti. Myslite, ze je potreba to skryvat, ze je normalni v mem veku poslouchat tohle?
Tak můj názor je, že je to hnus. Hudba je mi jedno, ale ta slova, ta sprostota...děs. To tě fakt baví? Víš kolik je jiné nádherné hudby? Zkus se přeorientovat. Pošmejdi po YouTube a uvidíš. Tohle je hudba pro spodinu a asociály.
Syn to kdysi taky poslouchal, než jsem mu to vysvětlil a dobrovolně se toho vzdal.
no...ono na jednu stranu máš pravdu...ale na druhou...když by sis měl udělat statistiku...nebo se podívat jen po okolí...tak drtivá většina tady rádoby "reperů" jsou blbečci...a to se omlouvám těm co tvoří tu druhou stranu statistiky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.