Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem evidován na úřadě práce a napadlo mě, že bych mohl případně budoucího zaměstnavatele oslovit i z vlastní iniciativy s vlastním inzerátem. Ale nejsem si úplně jist, na jaká místa bych měl daný inzerát podat. Respektive jsem si zkusil zatím dát inzerát na bazos.cz, vím, že je možnost si snad dát nějaký inzerát i na stránky úřadu práce, ale v jejich nových stránkách se moc nevyznám, tak nevím, kde to tam hledat. Případně nějaká další místa, kde by tato možnost byla? Samozřejmě asi za mírný poplatek za danou inzerci. Má někdo praktickou zkušenost? Budu rád za nápad, jak by se dal "rozšířit obzor", předem díky.
vkládání inzerátu funguje přímo v databázi Úřadu práce, kam se zaměstnavatelé dívají a mohou hledat zaměstnance uradprace.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.