Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde oslovit inzerátem zaměstnavatele?

Od: prace1 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

jsem evidován na úřadě práce a napadlo mě, že bych mohl případně budoucího zaměstnavatele oslovit i z vlastní iniciativy s vlastním inzerátem. Ale nejsem si úplně jist, na jaká místa bych měl daný inzerát podat. Respektive jsem si zkusil zatím dát inzerát na bazos.cz, vím, že je možnost si snad dát nějaký inzerát i na stránky úřadu práce, ale v jejich nových stránkách se moc nevyznám, tak nevím, kde to tam hledat. Případně nějaká další místa, kde by tato možnost byla? Samozřejmě asi za mírný poplatek za danou inzerci. Má někdo praktickou zkušenost? Budu rád za nápad, jak by se dal "rozšířit obzor", předem díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

vkládání inzerátu funguje přímo v databázi Úřadu práce, kam se zaměstnavatelé dívají a mohou hledat zaměstnance uradprace.cz/...

prace1
hodnocení

Díky, toto určitě zkusím, nemohl jsem to najít, budu případně rád ještě za nějakou další možnost.

hodnocení

1x
Odpověď typu práce a je dost... Je svým způsobem hloupá... Tak to rikal ve své době i Miloš Zeman...
Hlavně to může říkat ten, co to nikdy neřešil...
Není práce jako práce. Člověk pracující na kvalifikované pozici v minulosti, tak by chtěl taky pracovat na kvalifikovaném místě... Zpravidla je nedostatek pracovníků na vysokokvalifikovaných a odborných mïstech a pak zase na nižších, zpravidla špatně placených...
A hlavně to je i platné v různých regionech. Není běžné na nějaké tuctové místo se stěhovat půl republiky třeba i při nejistotě a nestabilitě zaměstnavatele...

jirib
hodnocení

0x
Jéje...práce tady je a vy sedíte na pracáku?
A ještě máte čas,prostor,nápady a peníze na inzerci pro zaměstnavatele...?
Asi jste spadl z jiného světa(planety).
Inzerce je ztráta času.Přijeďte k nám,u nás nabírá PARS i TDK...
prace.kurzy.cz/...
pracevtdk.cz/...
prace1
hodnocení

Díky, to jste mi navrhnul svoji lokalitu, ale to neznamená, že tomu je tak i všude v čr. Zajímalo by mě jen pro zajímavost, kolik tam máte pozic z administrativy ve stylu home office a vhodné pro OZP. Mám zdravotní problémy, takže výběr mám dost omezený, proto zkouším i výše uvedenou možnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]