Nejste přihlášen/a.
Od dneska by měly být otevřené i některé služby. Jsou otevřené i pánské holičství? Potřeboval bych si zajít ostříhat a zajímá mne jestli už má smysl jít do holičství abych tam nešel zbytečně.
Odedneška jsou otevřené školy a školky, papírnictví a prodejny dětské obuvi a dětského oblečení (snad). Dále jsou otevřené ZOO (venkovní prostory) a farmářské trhy.
Nic dalšího otevřené není a teď se bude 14 dnů čekat, jestli se lidi utrhnou ze řetězu a nebo jestli se budou chovat rozumně s výhledem, aby až se oteplí mohlo přijít další uvolnění.
Pokud se budou otevírat další služby, tak to má být nejdříve na konci měsíce dubna nebo na začátku května. Ale dneska nikdo neví jak to bude vypadat za týden.
Pokud se nepletu tak se mluvilo i o otevření některých služeb, ale holičství mezi nimi asi bohužel nejsou. Lidí se ze řetězu utrhnou asi téměř určitě. Mnozí na to rozvolňování netrpělivě čekali a už včera jsem venku pozoroval zvětšený pohyb hlavně mladých lidí.
Ostříhat by potřebovalo víc lidí, než jen Vy.
Ale vláda a pan ministr mají zřejmě rádi 60 léta a Beatles, takže pokud se jejímu ideálu ještě neblížíte, tak za chvilku budete.
Také vypadám už jak Ezop /jak říkal pan Donutil v Pelíšcích/
Včera jsem četla, že kadeřnictví, holičství a pedikúra by se měly otevřít zhruba za 14 dní. Ale už jsem zažila tolik slibů a zklamání, že tomu uvěřím teprve, až budu sedět v křesle. Jaga.
Zhruba za 14 dní tzn., že asi neznámo kdy. Ti co o tom rozhoduji v televizi nevypadají, že by měli nějak příliš dlouhé přerostlé vlasy. Asi na ministerstvech mají vlastní holiče kteří se jim starají o vlasy a účes a na ně ty opatření asi neplatí. Není se proto co divit, že jich vlasy nás obyčejných lidí vůbec netrápí a je jim to jedno.
Tak holičství asi ještě stále zavřené a nikoho z těch co o tom rozhodují asi nenapadlo, že by tuto službu bylo dobré už konečně povolit. Oni v televizi nevypadají, že by měli nějak dlouhé a neupravené vlasy, protože pro nich jejích holiči jsou k dispozici asi stále bez nějakých omezení a vlasy nás obyčejných lidí jich nezajímají.
Jenže v televizi mají maskynérny a tam jim to upravý.Já si zase zvu sousedku nebo jdeme k ní na kafe a je to vyřešený.
Jenže většina lidí v Česku nechodí běžně vystupovat do televize a navíc mnohé rozhovory s politiky vysílané v televizi nejsou přímo ze studia, ale třeba i někde z ulice. Také ne každý má v sousedství nebo mezi známými nějakou holičku která by ho byla ochotná ostřihat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.