Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střevní chřipka

Od: zdravimzeptamse odpovědí: 8 změna:
Dobrý den
Po kolika hodinách / dnech se vám přidalo k průjmu při střevní chřipce i zvracení? Myslím že jsem nakažená a mám strach ze zvracení proto se ptám
Dekuji za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ano, je to celkem běžné - při střevní chřipce je občas i zvracení- ale jen tak půl dne. Není to však pravidlem. Strach z něčeho, co asi neovlivníte, to je zbytečný stres navíc... zkuste na to nemyslet a číst si na záchodě noviny...

ahojtojsemzasja
Dobře děkuji.
Zkusím na to nemyslet

hodnocení

0x

Zvracením mi to začalo.

liska5
hodnocení

0x

Rozdýchejte to, případně po troškách upíjejte studenou vodu. Jinak jeden můj vnuk/15/ měl takový průběh covidu. Nezvracel, jen teploty a průjem. Jen probiotika a Smectu dostával. Týden to určitě trvalo.

hodnocení

0x

Měl jsem nějakou takovou infekci předloni. Dopoledne jsme se cítil ještě celkem dobře, ale odpoledne jsme měl průjmy a pak jsem dvakrát zvracel.

ahojtojswmzaja
No já právě jsem měla asi 5 průjmu za hodinu a už je mi dobře celkem tak nevim co čekat
U střevní chřipky to u mě taky tak bývá, že je mi 2. den dobře a pak se to rozjede naplno a je mi špatně celý týden. Střevní chřipka je potvora.
ahohjowidks
@nikc ojeje ☹ Tak snad mě to nepostihne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]