Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Po kolika hodinách / dnech se vám přidalo k průjmu při střevní chřipce i zvracení? Myslím že jsem nakažená a mám strach ze zvracení proto se ptám
Dekuji za odpovědi
Po kolika hodinách / dnech se vám přidalo k průjmu při střevní chřipce i zvracení? Myslím že jsem nakažená a mám strach ze zvracení proto se ptám
Dekuji za odpovědi
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jmlc®
1x
Ano, je to celkem běžné - při střevní chřipce je občas i zvracení- ale jen tak půl dne. Není to však pravidlem. Strach z něčeho, co asi neovlivníte, to je zbytečný stres navíc... zkuste na to nemyslet a číst si na záchodě noviny...
0x
Měl jsem nějakou takovou infekci předloni. Dopoledne jsme se cítil ještě celkem dobře, ale odpoledne jsme měl průjmy a pak jsem dvakrát zvracel.
ahojtojswmzaja
No já právě jsem měla asi 5 průjmu za hodinu a už je mi dobře celkem tak nevim co čekat
nikc®
U střevní chřipky to u mě taky tak bývá, že je mi 2. den dobře a pak se to rozjede naplno a je mi špatně celý týden. Střevní chřipka je potvora.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]