Dobrý den, chci se zeptat co by mohlo stát za průjmem. Včera jsem dělala poprvé donuty (takové ty koblihy s dírou uprostřed) a když jsme je zkusily včera dopoledne já s mamkou tak jsme obě dvě měly průjem (byly hodně mastné). Avšak mamce už je dobře a já mám naopak ještě dnes ráno dva vodnaté průjmy. Nemám žádné křeče, nezvracím.. včera ještě podotknu že jsem byla cele odpoledne na bruslích takže jsem se hýbala a jsem celkem zničená. Večer ještě ke mně přišel přítel a strašně moc chtěl ochutnat donut i když jsem mu říkala ať to nedělá, ale mu špatně z nich nebylo. Já jsem si taky jednou kousla já blbec ale nebylo mi divně. Je pravda, že jsem ten večer ještě mela jogurt s kuličkama a jahodovou dřeň. Může to být z téhle kombinace? Nevíte co by za tím mohlo stát? Nejsem třeba něčím nakažená? Nebo to je z toho jídla? Prosím poraďte. Děkuji Katka
To vypadá, že máte něco, čemu se říká střevní chřipka. Prostě se vám do těla dostaly nějaké bakterie, co tam nemají do dělat. Chce to čas. Je to otázka hygieny. My jsme kdysi měli něco podobného celá rodina. Bylo to hrozné. A víte, jak jsme to chytli? Přijela k nám na návštěvu sestřenice a šlo se na výlet. Bohužel jsem so vzali jen jednu láhev na pití a pili z ní všichni. Sestřenice má takový hloupý zvyk - utírat hrdlo láhve dlaní, než se napije. Takže to stoprocentně bylo od toho. Jí nic nebylo a my jsme měli zkažených několik dní.
A myslíte že se přidá i zvracení? Co čtu tak se vždycky objeví jako první příznak. Když už mám prujem tak prý to nehrozí. Jo priznam se že mám ze zvracení strach
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.