Nejste přihlášen/a.
Krásnou neděli,
od fyzické osoby bych měla zájem o zboží, co nabízí. Ideální by pro mě bylo poslání přes Zásilkovnu, poštu mám z ruky. Prodávající ale nemá chytrý telefon.
Tak se chci zeptat - je možnost poslání zásilky i bez toho, aby prodávající měl chytrý telefon, třeba poslání přes stránky Zásilkovny? Nebo mám smůlu a musím se případně spokojit s klasickou poštou? Máte prosím někdo zkušenosti?
Děkuju
Byla jsem v podobné situaci. Prodávala jsem něco a paní si přála poslat věci přes Zásilkovnu. Měla výdejnu blízko a cena za balík byla výhodnější než u České pošty. Chytrý telefon nemám. Bohužel si nepamatuji podrobnosti, ale ta paní vše vyplnila a zaplatila sama. Mně poslala kód, který jsem nějak (už nevím jak) na balík napsala. Nebo přilepila? Nebo ho jen nadiktovala v místní Zásilkovně, kam jsem balík přinesla? Toto je důležité, ale bohužel už víc nevím. Snad jen tolik, že chtěla vědět, do které místní Zásilkovny to odnesu.
Prosím,mohla bych se přidat s dotazem?
Chci poslat zoět zboží ze slovenského e-shopu .Česká pošta je dost drahá.Nemám smartphon.Z e-shopu mi poslali kód do Zásilkovny kam můžu zboží odeslat.Moje otázka zní,jestli k tomu budu potřebovat chytrý telefon a nebo stačí jen nahlásit v odesílací Zásilkovně kód Zásilkovny na Slovensku,zaplatit kartou a dostanu nějaký doklad o odeslání zboží? A ještě,podle dodaných balíčků to vypadá,že odesílatele i příjemce vyplňuje odesílací pobočka Zásilkovny.To znamená,že já jen nahlásím adresu a Zásilkovna vytiskně štítek?Děkuji.
Jestli vám e-shop poslal kód na zásilkovnu, tak stačí přijít na jakékoli místo, kde provozují zásilkovnu, dát jim tam balík a nahlásit kód. Žádné adresy tam hlásit nemusíte a ani je nemusíte na balík psát (to vše už mají v systému, pouze vytisnou štítek). Doklad o odeslání by vám dát měli - případně o něj požádejte. Chytrý telefon není potřeba a zaplacené už by to taky mělo být (bez zaplacení byste nedostala kód).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.