Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tanky a ponorky

Od: ww odpovědí: 9 změna:
Chci se zeptat jestli se někde na internetu nedají sehnat nějaké obrázky jak to vypadá v ponorkách a v tancích jakoby mě zajímá jak to vše funguje a jakou to používá technologii jako vím když napìšu např interier tank t - 84 tak mi to najde interiér tohoto daného tanku ale to je nic moc to nezjistím jak to funguje nebo tak no kdyby někdo věděl kam se podívat nebo mi poslat odkaz.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kdybych byl takový fanda, tak bych se sháněl po simulátoru :) Nic věrnějšího kromě exkurze s výkladem není.

hodnocení

2x

Je tam na internetu toho mnoho, zejména videí... Ale dnes převládá na internetu to co bylo za nás velmi utajované. Dnes si z toho udělal někdo i reklamu. Myslím, že převládají videa dnes již našeho nepřítele...

Samozřejmě jsou i videa našeho přítele, ale myslím, že podstatně méně.

Projekt 941 Akula (rusky: Проект 941 Акула ;) - to je největší ponorka na světě, ale už odchází ze služby...

To co nemáš vidět neukazují, ale v každém případě je to pro nás suchozemce zajímavé...

A je velký rozdíl samozřejmě mezi starou jadernou ponorkou a novou a i dieselovou..Ale je to otom, jak se budeš zajímat..

Tak třeba:

11.04.21 10:25

.

hodnocení

0x

Jak to funguje - to se většinou píše v populárních knížkách pro děti a mládež.

Jak to vypadá - to je problém, je tam tak málo místa, že se tam moc fotit nebo kamerovat nedá.

anonymni357
hodnocení

0x

Dost se toho da najit na youtube,obcas mi to nabizi protoze se pohybuji okolo techniky a neni toho malo,jak animace,tak real.Nebudu to hledat,preloz si treba vnitrek,vnitrni system tanku a pod do anglictiny a rustiny,v techto recich je toho nejvic.Cesky nic nenajdes!Potom se zorientujes jak vetsinou ta videa nazyvaji.

hodnocení

0x
Na netu jsou tisíce informací z celého světa. Obrovské množství vynikajících záběrů ale pochází z zlého všemi zavrhovaného ruska. Jsou volně na yt ať v podobě profi dokumentů nebo amatérských záběrů od vojáků. Super dokumenty jsem našel i v online dokumentech ruské tv.

hodnocení

0x

Myslím si, že ano, ale je potřeba vynaložit na to vyhledávání delší čas.

Tady je odkaz na jeden článek, kde jsou i fotky:

vhu.cz/...

hodnocení

0x

Předpokládám, že dost dokumentárních pořadů je na you tube. Viděl jsem dokumentární pořad o plavbě ponorky námořnictva USA . Název toho dokumentu je: Velký, větší, největší - jaderná ponorka Pensylvania.

Myslím, že to lze stáhnout z ulozto

Tady je odkaz:

ulozto.cz/...

Tady je odkaz na jiný dokument, o ruské jaderné ponorce:

ulozto.cz/...

hodnocení

0x

Tady je odkaz na stránku, kde jsou i fotky zevnitř tanku:

valka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]