Dobrý večer, potřebuji si založit obyčejný běžný účet ale zkoušela sem asi 3banky a všude chtějí číslo účtu z jiné banky v cz. To nemám. Mám účet v Německu a chtěla sem ještě jeden v cz. Tak vůbec nevím. Poradíte? Chtěla sem si založit účet online z domova.
Zkousela jste Air bank nebo Fiobanku? Pri zakladani bezneho uctu po me zadnou informaci o jinem uctu nepozadovali. Ucet v Air bank jsem zakladal online.
Zkoušela jsem Fiobanku a Monetu tam to chtějí. Pak i Spořitelnu taky to tam chtějí, když jsi zakladate účet v bance z domu online. Asi budu muset k přepážce
Banky jako ověření totožnosti používají korunovou platbu z jiného ověřeného účtu... Takže si myslím, že budete muset na pobočku. Nebo vybrat banku co nabízí podpis smlouvy kurýrem (třeba ČSOB).
Asi každá banka k založení účtu online vyžaduje pro ověření funkční účet v jiné bance. Jinak je nutná návštěva pobočky, některé banky nabízejí i možnost, že k Vám domů pošlou kurýra, s kterým podepíšete smlouvu. Myslím, že jsem na to narazil u Equabank...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.