Nejste přihlášen/a.
Před rokem mi dělali ondodoncii mikroskopem v zubu .Protože před tím mi atb nepomohla na bolestivý zub . Po té endodoncii mě to přestalo okamžitě bolet ,ale za pár dní jsem cítila jak když mám od toho zubu infekci v těle. Začal zase bolet ,ale už ne tak jako předtím. O hodně méně. Pak to přešlo. V zubu jsem pak měla takový občasný tlak ,ale to už nebolelo. Jenže teď mě praskla trochu korunka a postupně začal zub čím dál víc bolet . trochu jsem napuchla . Śla jsem na kliniku , kam jsem chodila , ale dali od toho ruce pryč na rtg že nic nevidí. a převedli můj problém úpně někam jinam , který s tím vůbec nesouvisí jen, aby ze mě vytáhly další peníze. Zmítám se bolestí a myšlenkou že si zub nechám vyrhnout . jsem bolestí , úplně paralizovaná .. Jneže mám už na jedné straně jeden zub vytrhnutý. Nevím jak bych se s tím najedla a jak by mě sedli implantáty jestli by to tělo přijalo a zda by s tím nebyl zase jenon drahý problém. Svůj zub je svůj zub , další nenaroste. Bolí mě čelist jde to do ucha a pod něj a do spanku. Bolí mě tvář. Silná tupá bolest. Beru zase atb bez výsedku puze to snížilo otok jinat to samé. Byla jsem u jiného doktora až v praze udělali mi ct snímek a že prý mám jeden kořen divný takový podivně atypycky rozvětvený a velmi výrazný. Což předtím nebylo. Ale že tam vyraznější zánět nevidí. Prosímvás comám dělat nikdo mi ten zub otvírat nechce. já bych ho chtěla otevřít a vyčistit a udělat reeondodoncii a zkusit to jako podslední možnost . jelikož poprvé se mi po vyčistění ulevilo. když jdete k doktorovi předpokládáte , že váš problém vyřeší bohužel tady se setkám , že se to nikomu řešit nechce ani za peníze , protože to dá dost práce . prostě máte komplikovanější zdravotní problém ,ale nikoho to nezajímá . Co mám dělat .? Vždycky když přijedu nic se nevyřeší. Já to potřebuju už co nejrychleji vyřešit . to znamená reeendodoncie.
Zkuste podrobnější popis vašeho chrupu. Já v 65 letech nemám žádnou osmičku, žádnou sedmičku, chybí mi 2 šestky (na každé straně jedna. Jedna ze zbylých šestek je korunka, rovněž tak jedna pětka na opačné straně. Další pětla je zbytek, za týden jde k zubaři a budeme se domlouvat, co s tím. Přesto se v pohodě najím, rozkoušu, co potřebuji a nemám žádné problémy.
@vlcice: Nevím, jak široký máte úsměv, ale pokud máte zuby od pětek dopředu, pak to většinou na úsměvu není znát. Horší jsou vaše zdravotní problémy. Takové já nemám a neznám, takže se k tomu těžko mohu vyjádřit. Bohužel vám mohu jen držet palce aby to dobře dopadlo.
Já osmičky také již nemám byli špatně rostlé. Ale u těch nevadí že jsou vytrhlé . Mě ,ale není 65 ale skoro 40 .Chybí mi šestka vpravo dole .vydržela skoro 6 let jako mrvý zub pak se to celé rozpadlo ten zub. Nyní mám problém s další šestkou dole vlevo . ten problém je horší než s tou šestkou v pravo dole. Jde o to jak budu vypadat . A za druhé jak se najím a ayb s emi ty zuby nějak neposunuly. když si dám implantát nevím zda ho budu moct mít mám neustálé zdravotní potížě. trpím furt na nějaké záněty a nevím proč. Čili dost často beru ATB. a tento zub mi po čištění kanálků vydržel bez bolesti ani ne rok. A stálo to jako nový zub.Ale vlastní zub je vlastní zub. při úsměvu jsou ty chybějící zuby vidět .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.