Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protilátky covid

Od: babovka odpovědí: 2 změna:

Covid jsme s manželkou prodělali o letočních vánocích. 31.3.2021 jsme oba nechali otestovat na protilátky. Výsledek

testu IgG pozitivní - 663,71 U/ml. překvapilo mě, že oba jsme měli shodný výsledek ma setiny. Tak jsem obětoval další

pětistovku a navštívil jiné odběrové místo - výsledek 203 AU/ml. Je AU/ml to samé jako U/ml. Dají se tyto dva tety

nějak porovnat? Nikde v médiích ani na internetu se oprotilátkách po prodělané nemoci skoro nemluví. Neví jak se postavit

k vakcinaci. Nejsou tedy testy protilátek jen hra laboratoří.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A to ještě nevíš že jeden doktor věd razí teorii že lidi s vyšší hladinou protilátek mají vyšší pravděpodobnost nežádoucích reakcí na očkování. Včera jsem s ním mluvil a říkal že to chystá jako článek do vědeckého časopisu. Sám měl protilátky přes 700 a natekly mu po očkování uzliny. Potom se na to zaměřil a výsledky jsou prý dost přesvědčivé.

Uzliny se můžou zvětšit po každém očkování. Reakce organismu. Mi se na chvíli zvětšily po očkování na klíšťovku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]