Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzvednutí zásilky na poště - lze?

Od: postaadobirka odpovědí: 7 změna:

Ahoj všem,

přes internet si chci objednat jednu věc, jejíž cenu bych chtěla uhradit buď dobírkou nebo poštovní poukázkou. Jedná se o věc, o které nechci, aby věděli moji rodiče, proto se chci zeptat, jestli je možné nechat si zásilku poslat na danou poštu u nás ve městě(ne s donáškou a platbou přímo domů), kde bych její cenu následně uhradila a i ji převzala. Děkuji moc, je to pro mě důležité.(jedná se o vánoční dárek)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Ano, jedná se o službu "Balík na poštu", podívejte se, jestli Váš eshop tuto možnost nabízí, případně vzneste přímý dotaz. Až bude balík na Vámi zvolené poště, dostanete oznamovací SMS.

doplněno 04.12.12 16:23:

Více info ZDE...

I v případě, že eshop standardně tuto službu neposykytuje, může udělat výjimku - to jsem myslel tím přímým dotazem na zvolený eshop...

doplněno 04.12.12 16:52:

V případě balíku na poštu po mně nikdy OP nechtěli, adresa jim stejně nic neřekne, stačí udat číslo zásilky, ideální je ukázat na přepážce oznamovcí SMS, kde toto číslo je...

ohneta*
hodnocení

0x

Ahoj pokud eshop posílá zboží formou Balík na poštu, tak lze. Pokud tenhle způsob dopravy neposkytuje, budete se muset podívat po dárku v jiném eshopu, který Balík na poštu poskytuje.

buss
hodnocení

0x

Říká se tomu poste restante

mowla*
hodnocení

0x

Lze...

Namísto adresy Hornodolní 25, Velká nad Malou nech napsat do adresy Poste Restante, Velká nad Malou...

Pro vyzvednutí musíš mít průkaz totožnosti...

repkin*
hodnocení

0x

Vyzvedávám osobně, nebo nechávám poslat do práce, pani na recepci mi to vždy vyzvedne a je to OK.

tomas447*
hodnocení

0x

Ahoj,nezapoměn,že je potřeba se nějak legitimovat (občanska,myslím že by uznali i cestovní pas).Jinak ti to nedají.Já už občanku mám a je to paráda,si balíky vyzvedávat sám. ;)

doplněno 04.12.12 16:49:

*občanka

pohanka*
hodnocení

0x

Objednejte na svoje jméno, poste restante a adresu pošty, kde budete mít zásilku uloženou. Příklad: Jana Kotěhůlková, Poste restante, Jindřišská 14, 110 00 Praha 1

doplněno 04.12.12 18:23:

Po určené době po objednání dojděte na poštu a zásilku si vyzvedněte, žádná výzva Vám domů nepřijde, protože není uvedená Vaše adresa domů.

doplněno 04.12.12 18:27:

Jindřišská 14 je adresa Hlavní pošty v Praze 1, Vy si zjistíte adresu pošty, na kterou budete zásilku směrovat, třeba na stránkách České pošty a.s.- www.ceskaposta.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]