Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Email Kontakt na o2

Od: ladis* odpovědí: 11 změna:

Na jaký email píšete, když chcete napsat do O2, třeba reklamaci nebo nesouhlas se zvýšením ceny? Nějak ten kontakt neumím najít, buď jo schovali, nebo...?

ps: nepište mi, že to mám řešit telefonem anebo přes chat. Ano, je možnost

doplněno 09.04.21 12:09:

Prosim odpovidejte pouze na to, zda znate emailovy kontakt na mile O2

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nevím zda Vám pomohu, ale našla jsem e-mail. spojení pro pobočky v Praze. Možná by se z toho dal e-mail odvodit i pro jiná místa...? Jinak se dá dohledat kromě tel. a cheatu jen adresa pro písemné doručování.

tarifomat.cz/...

iz*
hodnocení

3x

Zkuste info@o2.cz (bývala určena pro firemní zákazníky), reklamace@o2.cz případně stiznosti@o2.cz nebo info@o2guru.cz (ověřenou mám jen první adresu, ostatní "bez záruky").

ladis*
hodnocení

Ok diky. Pro firmy meli Firmy@o2.cz ale ja nevim zda to nepozrusovali.

fakt ze korporace prvni kontakt neresi pres mail a ze zamestnanci nechteji sdelovat emaily, je mi samozrejme dobre znam :)

makk
hodnocení

1x

Většina velkých společností své mailové adresy přísně tají. Pro styk s veřejností mají infolinku, kde se po zadání, zda chcete komunikovat anglicky, zda jste sávající zákazník... dozvíte, že všichni operátoři jsou momentálně zaneprázdněni. Pokud vydržíte i to, dočkáte se spojení s operátorem, který vám soustrastně sdělí, že on za váš problém nemůže.

Vím, že jsem vám nepomohl, ale tak to prostě je. Asi vám nezbude než jít do prodejny O2 (pokud je v době COVIDu otevřená) a nehnout se dokud váš požadavek nevyřídí.

hodnocení

1x

tady je chat s pracovníkem O2 o2.cz/... tam byste mohl svůj problém vyřešit

hodnocení

0x

nesouhlas se zvýšením ceny = zrusenie zmluvneho vztahu z vasej strany

ladis*
hodnocení

Jednak toto neni predmetem otazky.

Druhak se domnivam, ze se mylis. Ale studovat to nehodlam. Prave kdyz vyslovim nesouhlas v jinem oboru (banky), no tak ti musi vypovedet protistrana, neni mou povinnosti vypovidat. Je mozne, ze ZoEK to ma napsane jinak. Ale tohle tady fakt neresime. Resime, ze si mozna schovali kontaktni email pro psanou komunikaci.

Resenim je DS. Presto me zajima, jake emaily funguji, aniz bych to musel slozite testovat.

hodnocení

0x
Nepíšu, zásadně volám. Před časem také chtěli upravit cenu. Po telefonátu, že tedy odcházím jinam, nejen, že cenu nezvýšili, ale snížili. Sice jen o stovku, ale dobrý.
futra

Také jim volám .Poslední dobou máme problém s pevnou a tak se musím obrnit trpělivostí a čekat na spojení s člověkem ,když chci problém vyřešit.

jabraka*
hodnocení

0x

U společnosti O-2 se nelze dotazovat na e- mail,protože mají lužby diskrétně rozděleny.Kařdá služba má svoje kontakty.

Podle mého názoru se spojení přes e-mail dozvíte na O-2 GURU.

Když mi přijde e-mail z O-2 ,zodpovím ho přes odovědní list.Ovšem zase jen pokud se jedná o konkrétní službu.,nebo vyúčtování.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]