Nejste přihlášen/a.
Na jaký email píšete, když chcete napsat do O2, třeba reklamaci nebo nesouhlas se zvýšením ceny? Nějak ten kontakt neumím najít, buď jo schovali, nebo...?
ps: nepište mi, že to mám řešit telefonem anebo přes chat. Ano, je možnost
Prosim odpovidejte pouze na to, zda znate emailovy kontakt na mile O2
Zkuste info@o2.cz (bývala určena pro firemní zákazníky), reklamace@o2.cz případně stiznosti@o2.cz nebo info@o2guru.cz (ověřenou mám jen první adresu, ostatní "bez záruky").
Většina velkých společností své mailové adresy přísně tají. Pro styk s veřejností mají infolinku, kde se po zadání, zda chcete komunikovat anglicky, zda jste sávající zákazník... dozvíte, že všichni operátoři jsou momentálně zaneprázdněni. Pokud vydržíte i to, dočkáte se spojení s operátorem, který vám soustrastně sdělí, že on za váš problém nemůže.
Vím, že jsem vám nepomohl, ale tak to prostě je. Asi vám nezbude než jít do prodejny O2 (pokud je v době COVIDu otevřená) a nehnout se dokud váš požadavek nevyřídí.
Jednak toto neni predmetem otazky.
Druhak se domnivam, ze se mylis. Ale studovat to nehodlam. Prave kdyz vyslovim nesouhlas v jinem oboru (banky), no tak ti musi vypovedet protistrana, neni mou povinnosti vypovidat. Je mozne, ze ZoEK to ma napsane jinak. Ale tohle tady fakt neresime. Resime, ze si mozna schovali kontaktni email pro psanou komunikaci.
Resenim je DS. Presto me zajima, jake emaily funguji, aniz bych to musel slozite testovat.
U společnosti O-2 se nelze dotazovat na e- mail,protože mají lužby diskrétně rozděleny.Kařdá služba má svoje kontakty.
Podle mého názoru se spojení přes e-mail dozvíte na O-2 GURU.
Když mi přijde e-mail z O-2 ,zodpovím ho přes odovědní list.Ovšem zase jen pokud se jedná o konkrétní službu.,nebo vyúčtování.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.