Nejste přihlášen/a.
Já tedy nevím, ale kdybych odevzdal daňový přiznání, který jsem zapomněl podepsat, probíhalo by to asi takhle...
- Halóóóó... to je finanční úřad?
- Ano, co si přejete?
- Já vám odevzdal přiznání, který jsem zapomněl podepsat, můžu se u vás zastavit a podškrábnout ho dodatečně?
No a dál bych postupoval podle toho, co by mi ta dobrá duše na druhym konci řekla... Proč tam jednoduše nezavoláš?
"Tak jsem nechala podepsat kopii"
co tím myslíš? Ty jsi sama nepodepsala kopii, ale kým nechala podepsat kopii? Ty jsi asi tedy úćetní a zapomělas klienta přimět k podpisu?
Odpověď: FÚ je jedno, jestli je to kopie nebo originál Hlavně že je tam klikyhák. A ani ten podpis by nějak extra asi nezkoumali... Oni to stejně přetypují do počítače... Jestli to bylo tvé DaP, příště vyzkoušej ADIS EPO anebo PortalObcana.cz usetris sobe a jim spoustu casu (ktery jsi nyni jeste zdvojnasobila) a chyb. A podpis tuzkou ani neni treba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.