Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje herečka z filmu Konec básníků v Čechách?

Od: makrofag® odpovědí: 6 změna:

Ahoj lidi!

Prosím, poraďte mi, jak se jmenuje tahle herečka z filmu Konec básníků v Čechách? V titulcích jsem její jméno nenašel.

Zde se jukněte. Video má šest vteřin, velikost 3 MB:
uloz.to/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ruzena*
hodnocení

2x

Mně přijde jako slovenská herečka Adriana Tarábková, ale ta je v seznamu herců napsaná, tak nevím...

yoom.cz/...

hodnocení

Ne ne, ta to není. To by byla Jeskyňka.

hodnocení

2x

Herečka Adriana Romanová - Tarábková (53) měla díky své kráse dveře do světa filmu otevřené. Ona se ale radši věnuje rodině a podnikání a o návratu před kameru nechce ani slyšet.

Její filmová kariéra trvala jen devět let a obsáhla pět filmů. Nejvýraznější rolí byla zdravotní sestřička a naivní studentka, která málem podlehla svodům Pavla Kříže (58). Nakonec vzala rozum do hrsti a provdala se za staršího a zajištěného lékaře.

ladis*
hodnocení

2x

To asi není jeskyňka že ne? Ta je zde: google.com/... jak tady tvrdí růźa, to asi nebude ona

Ta ve videu vypadá spíš na stafáž. Anebo tam měla i jinačí roli?

hodnocení

Myslím, že to jeskyňka není. Ta herečka v mém videokousku měla miniroličku.

ruzena*

No možné to je, že je to jinak...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]