Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký problém s močení by to mohl být?

Od: laury odpovědí: 7 změna:

Dobry den, potřebovala bych poradit. Jde o to že, skoro každý večer, když jdu spát, tak mám problém s močení. Mám plný močák ale nejde to, jde močit jenom chvílema a odchází jenom slabý proud moči, takže běhám celý večer na záchod, a když už se vymočím, tak mám pořád plný močák a zase to nejde, a takhle pořád dokola. Mám to hlavně večer, ráno když vstanu tak jde močit normálně. Chci se zeptat,co by to tak mohlo být. Za měsíc jdu k doktorce, ale chtěla bych se raději ujistit jestli to není tak vážný, jestli to ten měsíc ještě počká.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ruzena*
hodnocení

0x

Neuvedla jste, zda máte bolesti...

jestli berete léky a jiné případné pridružené nemoce...

Takže co by to mohlo být? Skoro všechno..v případě, že Vás vezmou velké bolesti, jedte na pohotovost na vycévkování...

z Wiki

Retence neboli zadržování moči je neschopnost se vymočit a spontánně vyprázdnit plný močový měchýř. Při akutní retenci moči dojde k náhlé a úplné zástavě močení, která je doprovázena bolestí močového měchýře. Příčinou může být zvětšená prostata, kámen v močových cestách, nádor nebo krevní sraženina.

galenus.cz/...

Prostata to nebude
laury
hodnocení

Je mi 19 a jsem holka, takže těžko
ruzena*

Jasně, rádoby vtip že...:) je škoda ztrácet čas.

laury
hodnocení

Léky beru pouze na stítnou žlázu, ty beru od mala a bolestí nemám

hodnocení

0x

Měla jsem před časem ten samý problém. V lékárně mi poradili Jančův ledvinový čaj. Pít na lačno 2 x denně, ráno a odpoledne. Za dva dny mi to zabralo. Když vám to nepomůže, určitě to neublíží.

zbys*
hodnocení

0x
Napadá mě ledvinový kámen. Stalo se mi to v létě. Celý měsíc ve stroji bez klimatizace. Potom jsem měl pocit, že mi praskne měchýř a když jsem doběhl na WC povedlo se mi vytlačit pár kapek. Ráno asi jak si tělo odpočinulo už to bylo lepší.
Není nač čekat! Okamžitě na urologii, protože pokud je to kámen, tak se dřív nebo později začne pohybovat a věřte mi. To opravdu NECHCETE zažít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]