Nejste přihlášen/a.
Dobry den, potřebovala bych poradit. Jde o to že, skoro každý večer, když jdu spát, tak mám problém s močení. Mám plný močák ale nejde to, jde močit jenom chvílema a odchází jenom slabý proud moči, takže běhám celý večer na záchod, a když už se vymočím, tak mám pořád plný močák a zase to nejde, a takhle pořád dokola. Mám to hlavně večer, ráno když vstanu tak jde močit normálně. Chci se zeptat,co by to tak mohlo být. Za měsíc jdu k doktorce, ale chtěla bych se raději ujistit jestli to není tak vážný, jestli to ten měsíc ještě počká.
Neuvedla jste, zda máte bolesti...
jestli berete léky a jiné případné pridružené nemoce...
Takže co by to mohlo být? Skoro všechno..v případě, že Vás vezmou velké bolesti, jedte na pohotovost na vycévkování...
z Wiki
Retence neboli zadržování moči je neschopnost se vymočit a spontánně vyprázdnit plný močový měchýř. Při akutní retenci moči dojde k náhlé a úplné zástavě močení, která je doprovázena bolestí močového měchýře. Příčinou může být zvětšená prostata, kámen v močových cestách, nádor nebo krevní sraženina.
Měla jsem před časem ten samý problém. V lékárně mi poradili Jančův ledvinový čaj. Pít na lačno 2 x denně, ráno a odpoledne. Za dva dny mi to zabralo. Když vám to nepomůže, určitě to neublíží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.