Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proficredit nekonečná půjčka

Od: lucka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

prosím o radu,Mám úvěr o společnosti Proficredit,celé tři roky co půjčku jí poctivě splácí nevynechala jsem ani jednu splátku.Po dvou letech spácení my poslaly na účet revolving,peníze šly ale na účet který nebyl můj ale mě kamarádky která my účet propůjčila při žádosti o úvěr,protože já v té době svůj účet neměla.O tom že my zaslaly nějaký revolving mě nikdo neinformoval a ani jsem nic nepodepsala.Kamarádka peníze ze svého účtu vybrala,protože měla za to že jsou její ,já jsem bohužel o revolvingu dozvěděla až po ro ce když jsem společnost žádala o potvrzení že mám u nich doplacený úvěr,ale bohužel my bylo zděleno ,že u nich úvěr splacený nemám protože my byl poskytnut právě tento revolving.Nikdo my nedokáže vysvětlit jak můžou někomu poskytnout úvěr bez jeho podpisu a jeho vědomí,prostě ted musím dva roky splácet úvěr který jsem nechtěla a nežádala o něj.Přijde my to jako lichva.Prosím poradte,je tohle snad nekonečná půjčka?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

abdul*
hodnocení

1x

Můžeme polemizovat, zda je půjčka od proficreditu nekonečná půjčka a nebo lichva.Ale k faktům.Žádost o ravolving se u proficreditu podepisuje společně se žádostí o půjčku.Je důležité si přečíst vše co podepisujete.Revloving jde vypovědět ale v nějaké lhůtě předem.prostudujte pečlivě smlouvu, kterou jste podepsala a dozvíte se více.Co se týče kamarádky, písemně jí požádejte o vrácení peněz které jí byly vyplaceny omylem.Číslo účtu, kam vám mají být vyplaceny peníze jste proficreditu dala vy... Takže bohužel

Musíte vypovědět smlouvu o revolvingu u profi a požádat kamarádku o vrácení peněz, to je celé... :(

knopka*
hodnocení

0x

Tak kamarádka přeci musela vědět zhruba kolik má na učtě ne?Vidím že mi na učet přišla větší částka peněz tak jen tak to asi nebude.

luckapucka*

to je mi taky divný kamarádka věděla že zadáváte její účet do žádosti a najednou z ničehio nic jí přišla větší částka na účet a ani se vás nezeptala jestli jste si to nechala navýšit nebo tak něco?já bych se teda zeptala a peníze bych si nenechávala*stop*

abdul*

Dámy, profi půjčuje od 6000,-Kč a to se kolikrát na účtu ani nepozná :)

knopka*

Tak na mém bych to stoprocentně poznala! *smich*

hodnocení

0x

Ještě že nemám žádnej účet. Jinak abych se bál že mi na něj příjdou nějakýýý peníííze . *zed**smich**haha**haha**haha*

saw*

JJ, tady opravdu nikdo nečte smlouvy.

Smlouva: proficredit.cz/...

- Ve 4. bodě se píše o revolvingu:

Klient tímto žádá o poskytování revolvingu.

doplněno 28.05.10 07:30:

Vypovědět revolving jde pouze písemnou žádostí..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]