Nejste přihlášen/a.
Můžete si zajít za lékařem (sestrou) a máte právo si cokoli zkopírovat. Zkuste zavolat sestře a říct, že chcete zkopírovat celou Vaši dokumentaci. Obvykle se platí pár korun za stránku.
Správný postup je - jak píšete - že nový lékař si vyžádá výpis od původního lékaře. Celá zdravotní karta by měla zůstat u původního lékaře. Někteří tento správný postup nedodržují a zasílají celou zdravotní kartu, což by se podle zákona nemělo.
Sice nevím na co vám bude karta u sebe,ale já ji mám už několik let.Jednoduše jsem řekl,že přecházím jinam a on mi ji dal.Až jsem přešel k nové doktorce,tak jsem udělal výpis a ten jsem jí dal.To už nefunguje,že to jsou vaše soukromé údaje?
Vy jste udělal výpis ze zdravotní dokumentace? Vy jste lékař? Co všechno jste do toho výpisu vypsal? Ještě jsem neslyšela, že by si pacient sám dělal výpis ze zdravotní dokumentace. To by se mi tak chtělo všechno opisovat, prostě bych udělala kopii, dokumentaci bych ofotila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.