Nejste přihlášen/a.
U mě funguje ráno v posteli, když jsem kvalitně prohřátý se prohnout v zádech v leže na zádech (nahoru, dolů, dostran). Zkouším různé polohy a občas se mi povede CVAK a vím, že je vše jak má být.
To samé jde v horké vaně, kde se nejprve prvních 15 min prohřejete a pak se začnu kroutit dokud se něco nezmění. ![]()
Názory se různí. Někdo doporučí výhradně suché teplo. Mě funguje obojí.
Chtělo by to vyloučit ledviny, že nebolí právě ty...
Suché teplo, nejlépe elektric. dečku. Pro klid, kdyby to schytaly i ledviny, popíjela bych urologický čaj. Dobré je spolknout nejmíň dva Guajacurany / je bez receptu na úzkosti a napětí v těle/ a srovnat se na tvrdším lůžku. Lze i půl prášku na spaní...Ve spánku by mohl ten nepříznivý stah svalů povolit. Někomu pomáhá nějaké pálivé prohřívavé mazání či kapsaicinová náplast /papričky/. Doktor většinou píchne injekci proti bolesti a dá Ti recept na nějaké prášky, vezme si možná moč. V akutním stadiu necvičit, ani horkou vodu ne. To až bude líp.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.