Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest zad v pravo dole

Od: petr456* odpovědí: 4 změna:
Od včerejška mě bolí záda, pošlu fotku, kde máte ukázáno kde přesně, nikam nechodím, mívám otevřené okno, takže mě mohlo ofouknout, včera jsem ležel a odpoledne to začalo, nechci ještě k doktorovi, prosím poraďte..
doplněno 06.04.21 14:04: Ještě bych chtěl říct, že se nemůžu ani narovnat, hrozně to bolí, chodím pokrčený jako moje babička a nedokážu dlouho chodit, bolí to i když sedím i když ležím, prostě pořád, občas mě zabolí i v noze

Bolest zad v pravo dole

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

U mě funguje ráno v posteli, když jsem kvalitně prohřátý se prohnout v zádech v leže na zádech (nahoru, dolů, dostran). Zkouším různé polohy a občas se mi povede CVAK a vím, že je vše jak má být.

To samé jde v horké vaně, kde se nejprve prvních 15 min prohřejete a pak se začnu kroutit dokud se něco nezmění. :)

Názory se různí. Někdo doporučí výhradně suché teplo. Mě funguje obojí.

Chtělo by to vyloučit ledviny, že nebolí právě ty...

Přesně takhle to funguje i mně.
Super strečink :-D

futra
hodnocení

0x

Tak tam mě bolí už přes týden.Od té doby co jsem byla venku nalehko .Bylo krásně ,ale zádům se to jak je vidět nelíbilo.Mažu se dolgitem nebo ibalginovou mastí.Uvidíme jestli to pomůže.

doplněno 06.04.21 14:06:

A beru milgamu.

liska5
hodnocení

0x

Suché teplo, nejlépe elektric. dečku. Pro klid, kdyby to schytaly i ledviny, popíjela bych urologický čaj. Dobré je spolknout nejmíň dva Guajacurany / je bez receptu na úzkosti a napětí v těle/ a srovnat se na tvrdším lůžku. Lze i půl prášku na spaní...Ve spánku by mohl ten nepříznivý stah svalů povolit. Někomu pomáhá nějaké pálivé prohřívavé mazání či kapsaicinová náplast /papričky/. Doktor většinou píchne injekci proti bolesti a dá Ti recept na nějaké prášky, vezme si možná moč. V akutním stadiu necvičit, ani horkou vodu ne. To až bude líp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]