Nejste přihlášen/a.
Já z toho mám pocit, že jsi byl jenom prostředek, jak získat děti a rodinné soužití nechce. Promiň, byl jsi jen dárcem spermatu a své děti chce vychovávat sama. S takovými případy jsem se v okolí setkal nejméně 2x. Psycicky narušená je partnerka, ne ty. Snad vím, o čem mluvím, táhne mi na 70 a zkušenosti mám bohaté.
Dobrý den. Toto jste zde již řešil. Pokud se u vás nic nezměnilo, pak to zkuste řešit s odborníky (nejspíše psycholog). Protože jste psal, že má Vaše žena trauma z dřívějšího znásilnění. To si v sobě ponese do konce života a může to být příčinou. Ale o to musí stát Vaše přítelkyně, chtít problém řešit a hlavně si ho připustit. Je to váš společný problém, pokud ovlivňuje váš sexuální život. Nikdo jiný to za vás nevyřeší, ale odborník může pomoci..
Řekla bych, že mít dvě děti za tři roky, to je jistě pro přítelkyni dosti psychicky i fyzicky náročné. Je možná unavená, pořádně nevyspalá. Pokud můžete, dejte děti někomu pohlídat a zajděte si třeba někam na procházku, nejlépe do přírody.Pozvání na romantickou večeři v současnosti nepřipadá v úvahu, stejně jako návštěva kina, divadla apod. Potřebujete být chvíli spolu sami. Kupte ji květiny, nebo malý dárek. Pak se bude asi i na sex dívat trochu jinak.
Vyborne,ona je vlastne chudak a ten satyr si neda pokoj,kdyz je tri mesice imr vere unavena.Jeste navrhuji ji za kazdou souloz koupit boty,to by mohlo pomoci,tim by se urcite psychicky normalizoval!
Zřejmě nevíte, o čem píšete. Zkusil jste se někdy, byť na jeden den starat o dvě malé děti a domácnost? Kolik energie vám tak zůstane večer? Musí samozřejmě mezi sebou komunikovat a říci si, jak to celé prožívají, co cítí a tak. A v klidu. Pokud se hádají, k pohodě a sexuálnímu souznění nedojde.
To v prvom rade zalezi na celkovom zalozeni partnerky, co sa sexuality tyka. Je dost vela takych, ktorym ani celodenna starostlivost o dve a viac deti neznizuje libido. Naopak, chapu to ako prijemny relax.
Rozne tie "pomahajte jej, kupte kvety atd", to je este horsie, zena podvedome vyciti, o co tu ide. Ked raz nema chut (a mozno nema chut na tohoto konkretneho chlapa) tak stylizovat to do polohy "kupim si manzelsky sex kvetmi a umyvanim riadu" je v podstate taka manzelska prostitucia.
Bohužel to vidím jako prů.er, se kterým vám těžko někdo poradí. Každá dobře míněná rada se někoho moc dotkne. Ať už vás, přítelkyně nebo dětí. Jedna z možností, kterou vidím, je dohoda s přítelkyní o možnosti mimomanželského sexu, který však může nakonec mít dalekosáhlé důsledky.
Takže pokud nejste schopný se se současnou situací srovnat, nekažte si další život a řízněte to natvrdo. Buď vás přítelkyně pochopí a bude ochotna k rozumnému kompromisu (který však musí pak dodržovat, jinak je k ničemu), nebo to vidím na rozchod.
Zadny lekar,...vykaslat se na lekare. Zajdi si do bordelu nebo na privat. Popř. najdi si milenku. Mas prece svy potreby ne? Z lasky to nedelas a rodinu dik tomu taky neopustis...
pokud mas normalne fungovat tak musis byt vyrovnanej...prebytecnou energii dej do cviceni
"zvedat těžký kámen...udelat smutný hlas v hlava odejít"
Pozrite, nic ine ako "hladat inde" vam nepomoze. Predstavte si, mate pred sebou minimalne dalsich 20 - 30 rokov, ked budete stale pri chuti, ale zena nie. Vo vasom veku nie je 3x tyzdenne nic zvlastne, ani pre zenu. Plus tie jej reci ako vy mate byt ten nenormalny. Poriesit sa da mierny nesulad, typu "ja 2x denne, ona 1 x za dva dni", ale nie toto. Ako posledny pokus mozete skusit, nech jej vysetria hladiny hormonov, ale ak sa k tomu stavia vopred odmietavo a chybu vidi u vas, tak potom k tomu lekarovi ani nepojde.
Jedni nam skuste povedat : bola takato vzdy alebo sa to casom zhorsilo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.