Nejste přihlášen/a.
Nevím co jsi, ale pokud nic neuděláš, tak to nezjistíš. Chceš celý život tápat? Holka se z případného rozchodu otřepe stejně jako z rozchodu z heterákem. To za ní neřeš. Prostě jdi do toho a uvidíš. Třeba sis doteď jen něco namlouval.
A za další. Pokud si budeš svou orientací jistý, neskrývej jí. Dnes už je jiná doba. Pár blbců možná potkáš, ale hodně lidí obdivuje třeba už jen to, že se za to nestydíš. My máme v práci několik homosexuálů a chováme se mezi sebou naprosto normálně. Občas i nějaký vtípek padne a jen se zasmějeme, nikdo se nehroutí. Umět si udělat srandu sám ze sebe je umění a člověka to trochu povznese.
Takže moje rada. Sbal jí a nic jí o sobě neříkej. Pak uvidíš.
Nevím, jak tady laická poradna zareaguje. Existuje ale odborná poradna MUDr Hany Fifkové, která je zaměřena právě na problematiku sexuální orientace.
Pak jen upozorním na rubriku Zajímavé otázky na této Poradně. Tam je mnoho reakcí na problém " Můj syn je gay". Je dobré se podívat na postoje a příběhy k tématu.
Váš problém asi nebude vzácný. Je více gayů, co žili dříve v manželství se ženou a mají děti. Asi tam nebude ostrá hranice.
Zdravím. Myslím, že byste měl přestat mudrovat nad tím, zda jste homo, bi, hetero či jiný sexuál, a měl byste nechat promluvit přírodu. Jděte tam, kam vás srdce táhne. Táhne vás to k této dívce, jděte za ní. Poslechněte své vnitřní pocity, ucházejte se o ni a ono se to "vystříbří". A uvidíte. Ida
Ty musíš vědět, jestli jsi zamilovaný platonicky nebo ne.
Ano -> zjisti si jaké má koníčky, začni se zajímat o stejné věci, skamaraď se s ní i mimo práci
Ne -> tak to s ní zkus, buď jsi bisexuál a holka bude lepší než kluk vzhledem k Tvému skrývání, nebo zjistíš, že ses spletl a jsi na holky, to už je jedno
Jí jsi asi také sympatický, tak si rozmysli, co s ní chceš, a zkus to. Nebudeš pak litovat nevyužité příležitosti a poznáš sám sebe.
Zdravím. Píšete, že jste gay a vztah s klukem jste nikdy neměl. Tak se mezi ně neřaďte a dejte šanci navázání vztahu s děvčetem. Možná sám přijdete na to, že je Vám v takovém vztahu dobře a že gay ve skutečnosti nejste. Jste mladý tak sám sebe poznávejte. Nesdělujte druhým o sobě nic v čem sám nemáte ještě úplně jasno. Zatím se bojíte vyzkoušet obě varianty, tak nemůžete vědět..Buďte otevřený možnostem, ať sám v sobě nemáte takový zmatek a časem uvidíte sám.
Pokud jsi gay, tak sex nebude za nějakou dobu ok. Teď to vůbec nemusíš poznat, nebo ti ta holka bude stačit,ale čím budeš starší, tím víc na kluky budeš myslet a budou ti chybět.Takze zvol kompromis, chod s holkou nějaký čas, pak zjistíš co a jak. A hlavně bys měl vyzkoušet kluka v posteli. Abys jednou těžce nelitoval, ono naše pocity bohužel nelžou...
Zkusila jsem se trochu zamyslet a vcítit do Vaší situace. Je Vám 24 let, v tomto věku už nemáte žádné pochybnosti, jakou máte sexuální orientaci. A tedy dobře víte co jste, jen si to nerad kvůli lidským předsudkům přiznáváte...
Jste samotář, lidem se nesvěřujete, dosud jste se nepotkal se ženou, se kterou byste si rozuměl jako s kamarádkou, proto je Vám kolegyně příjemná a hodně sympatická, konečně máte někoho, koho můžete mít rád jako člověka, jako kamarádku, kamaráda...
Není to zamilovanost. Nepsal jste, že Vás vzrušuje její přítomnost jako přítomnost ženy...Vám imponuje jako člověk, jako možný dobrý kamarád.
Nebude trvat dlouho a Vy jí svoji orientaci přiznáte, zatím mlčíte, nemáte jistotu, zda by to někomu neřekla a ten někdo to všude rozhlásil a Vy jste třeba z malého města, vesnice...kde anonymita je malá.
Vztahu s mužem se zatím obáváte, ale jednou potkáte člověka, který na tom bude jako Vy a a bude v tom daleko více než přátelství. Moje rada je tedy, abyste nic nelámal přes koleno, mnoho žen pravdu vytuší, proč se s nimi muž přátelí, ale tak zvaně po nich "nevyjíždí"...ne vždy je to z ucty k ženě a rozpaků.
Řekněte jí na zkoušku nějaké nezajímavé "tajemství" a uvidíte sám, jestli to bude vědět celá dílna nebo ne...A víte - má kamarádky? Byla by to opravdu velká náhoda, ale může být na tom jako Vy - náhoda je zvláštní a proto dívce může být milé, že se chováte jen jako kamarád..
Ahoj Tome,jak to nakonec dopadlo?... doufám,že jsi to zkusil se s ní zblížit...nemusíš být opatrný ,ona netuší jak na tom jsi a nechat toho s ní můžeš vždycky ..kdyby došlo na nejhorší ,došlo ke kontaktu a nešlo by to,můžeš se vymluvit,že miluješ ještě pořád bývalou přítelkyni a ještě ses před to nepřenesl)) vymluvit se dá cokoliv...ale zkusit bys to měl...aspon uvidíš,zda si přítažlivost k ní jen namlouváš nebo ne...Já osobně chodila s klukem,který nevykazoval známky homosexuality vůbec žádné,v sexu byl skvělý,problémy s tím neměl absolutně žádné ,když jsme šli na zábavu a já se líbila jinému,tak házel žárlivé pohledy...No,naštěstí jsem ho přestala asi po půl roce chtít,přestal mě přitahovat a ukončila jsem to...Nejdřív jsem se ho nemohla zbavit ..nakonec to vzdal ...a po pár letech po rozchodu jsem našla na tehdejších " lidech.cz" jeho inzerát,že je toho času bez přítele ))...byl to šok a dodnes to nechápu,ale je to tak...Tudíž si myslím,že i gay kluk dokáže spát a chodit se ženou a žárlit na ni...ačkoliv je to zvláštní)..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.