Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může se gay zamilovat do dívky?

Od: tomas24 odpovědí: 21 změna:
Zdravím zdejší rádce...
Mám takové vnitřní dilema, se kterým si nějak nevím rady. Je mi 24 a bohužel, jsem gay. Nejsem přiznaný, nikdy jsem se s tím nikomu nesvěřil, ani doma (minimálně matka to asi z dřívějška tuší, ale nikdy jsme se o tom nebavili, doma nikdo není takový ten typ, který se obden ptá „kdy si přivedeš holku“).
Nikdy jsem vztah s klukem nevyhledával, už jen z prostého důvodu, aby se to nikdo nedozvěděl, hlavně v práci, dělám seřizovače ve výrobě a pánům kolegům bych asi byl k smíchu, nerad bych si s nima rozházel jinak dobré pracovní vztahy, které mám. A jsem od mala takový samotář, takže mi nikdy nevadilo že jsem sám.
No a teď k věci - už někdy koncem loňského roku k nám do práce do řad dělníků nastoupila jedna dívka, zpočátku dělala na jiném oddělení, ale poslední dobou jí vedoucí pravidelně přiděluje na stroj, který mám na starosti já. Odhadem (neptal jsem se) bude o něco málo mladší než já. A zjistil jsem, že mi nějak dělá dobře být s ní, rozjíždět jí stroj, ptát se jí jak se má, jestli něco nepotřebuje zajistit (jako v práci), vždy se snažím utrhnout od ostatní práce a být s ní. Dobře se s ní povídá, je hrozně milá, líbí se mi... mám radost když se jí stroj rozbije a já mohu u ní strávit nějaký čas opravou, vždycky mě chválí jak jsem šikovný a tak, je to hrozně fajn.
Doteď jsem si s ní povídal jen tak o počasí, o tom jak se má, o tom co je v práci novýho a tak... aby ze mně nepoznala, že „je něco jinak“.
No a teď vůbec nevím co s tím mám dělat. Jsem gay, líbí se mi kluci, ale zároveň poslední dobou kudy chodím, myslím na tuhle dívku! Mám v hlavě z toho fakt guláš... Já ani nevím jestli má přítele, z toho co jsme se doteď bavili si myslím, že nemá, ale zeptat se jí jsem doteď neměl odvahu.
Nevím co s tím, když jí třeba navrhnu schůzku někde mimo práci, bude se to třeba nějak vyvíjet až nevím kam, a pak jí za nějaký čas řeknu že nejsem na holky, tak jí asi hodně ublížím, to nechci. Ale zároveň prostě jí nemůžu dostat z hlavy, chci být v její společnosti. Bojím se nějak toho že „teď je ta příležitost a já jí nevyužiju“. Asi to píšu divně, ale já nevím jak to vyjádřit.
Já ani nevím, co chci po Vás rádcové za radu, věřím že mi někdo odpoví „Tak jsi bisexuál“. Je možný že jsem to prostě do teď nevěděl? Že jsem i na holky?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Nevím co jsi, ale pokud nic neuděláš, tak to nezjistíš. Chceš celý život tápat? Holka se z případného rozchodu otřepe stejně jako z rozchodu z heterákem. To za ní neřeš. Prostě jdi do toho a uvidíš. Třeba sis doteď jen něco namlouval.

A za další. Pokud si budeš svou orientací jistý, neskrývej jí. Dnes už je jiná doba. Pár blbců možná potkáš, ale hodně lidí obdivuje třeba už jen to, že se za to nestydíš. My máme v práci několik homosexuálů a chováme se mezi sebou naprosto normálně. Občas i nějaký vtípek padne a jen se zasmějeme, nikdo se nehroutí. Umět si udělat srandu sám ze sebe je umění a člověka to trochu povznese.

Takže moje rada. Sbal jí a nic jí o sobě neříkej. Pak uvidíš.

liska5

Určitě si tahle dilemata nech zatím pro sebe. Ostatně, co je komu do toho, to je Tvůj život. Většina lidí má nějakou tu svoji 13. komnatu a zveřejněním /i těm nejbližším/ by si akorát zkomplikovali život.

liska5
hodnocení

4x

Nevím, jak tady laická poradna zareaguje. Existuje ale odborná poradna MUDr Hany Fifkové, která je zaměřena právě na problematiku sexuální orientace.

Pak jen upozorním na rubriku Zajímavé otázky na této Poradně. Tam je mnoho reakcí na problém " Můj syn je gay". Je dobré se podívat na postoje a příběhy k tématu.

Váš problém asi nebude vzácný. Je více gayů, co žili dříve v manželství se ženou a mají děti. Asi tam nebude ostrá hranice.

joudic*
ta uz je asi ted trochu mimo aktualni deni, pote, co je 52 pohlavi nebo kolik, pokud se tazatel potrebuje najit a nestaci mu zarazeni bisexual, tak treba si vybere tam jedno z nich :)

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Myslím, že byste měl přestat mudrovat nad tím, zda jste homo, bi, hetero či jiný sexuál, a měl byste nechat promluvit přírodu. Jděte tam, kam vás srdce táhne. Táhne vás to k této dívce, jděte za ní. Poslechněte své vnitřní pocity, ucházejte se o ni a ono se to "vystříbří". A uvidíte. Ida

hodnocení

1x

Já si myslím, že gay může do dívky zamilovat, ale obávám se, že se bude jednat o platonický vztah, že sex nebude fungovat, jak by měl. Anebo se nebude jednat o gaye, ale o člověka, kterému se líbí a vzrušují ho obě pohlaví.

hodnocení

0x

Ty musíš vědět, jestli jsi zamilovaný platonicky nebo ne.

Ano -> zjisti si jaké má koníčky, začni se zajímat o stejné věci, skamaraď se s ní i mimo práci

Ne -> tak to s ní zkus, buď jsi bisexuál a holka bude lepší než kluk vzhledem k Tvému skrývání, nebo zjistíš, že ses spletl a jsi na holky, to už je jedno

Jí jsi asi také sympatický, tak si rozmysli, co s ní chceš, a zkus to. Nebudeš pak litovat nevyužité příležitosti a poznáš sám sebe.

tomas24
hodnocení

Všem moc děkuju za názory.

hodnocení

0x

Zdravím. Píšete, že jste gay a vztah s klukem jste nikdy neměl. Tak se mezi ně neřaďte a dejte šanci navázání vztahu s děvčetem. Možná sám přijdete na to, že je Vám v takovém vztahu dobře a že gay ve skutečnosti nejste. Jste mladý tak sám sebe poznávejte. Nesdělujte druhým o sobě nic v čem sám nemáte ještě úplně jasno. Zatím se bojíte vyzkoušet obě varianty, tak nemůžete vědět..Buďte otevřený možnostem, ať sám v sobě nemáte takový zmatek a časem uvidíte sám.

regler
hodnocení

0x
Možná je to jen můj hloupý názor, ale nedokážu si představit že bych se já, jakožto muž orientovaný na ženy dokázal zamilovat do jiného muže, což byste vy, jakožto 100% homosexuál měl nejspíš vidět stejně jako já, jen s tím rozdílem že vy byste se nedokázal zamilovat do ženy. Pak taky záleží jestli vás přitahuje čistě jejím chováním a jednáním, nebo je to i po fyzické stránce. Pokud i po fyzické, tak určitě nebudete "tak moc gay" jak si myslíte :-D

tebi
hodnocení

0x

Pokud jsi gay, tak sex nebude za nějakou dobu ok. Teď to vůbec nemusíš poznat, nebo ti ta holka bude stačit,ale čím budeš starší, tím víc na kluky budeš myslet a budou ti chybět.Takze zvol kompromis, chod s holkou nějaký čas, pak zjistíš co a jak. A hlavně bys měl vyzkoušet kluka v posteli. Abys jednou těžce nelitoval, ono naše pocity bohužel nelžou...

ruzena*
hodnocení

0x

Zkusila jsem se trochu zamyslet a vcítit do Vaší situace. Je Vám 24 let, v tomto věku už nemáte žádné pochybnosti, jakou máte sexuální orientaci. A tedy dobře víte co jste, jen si to nerad kvůli lidským předsudkům přiznáváte...

Jste samotář, lidem se nesvěřujete, dosud jste se nepotkal se ženou, se kterou byste si rozuměl jako s kamarádkou, proto je Vám kolegyně příjemná a hodně sympatická, konečně máte někoho, koho můžete mít rád jako člověka, jako kamarádku, kamaráda...
Není to zamilovanost. Nepsal jste, že Vás vzrušuje její přítomnost jako přítomnost ženy...Vám imponuje jako člověk, jako možný dobrý kamarád.

Nebude trvat dlouho a Vy jí svoji orientaci přiznáte, zatím mlčíte, nemáte jistotu, zda by to někomu neřekla a ten někdo to všude rozhlásil a Vy jste třeba z malého města, vesnice...kde anonymita je malá.

Vztahu s mužem se zatím obáváte, ale jednou potkáte člověka, který na tom bude jako Vy a a bude v tom daleko více než přátelství. Moje rada je tedy, abyste nic nelámal přes koleno, mnoho žen pravdu vytuší, proč se s nimi muž přátelí, ale tak zvaně po nich "nevyjíždí"...ne vždy je to z ucty k ženě a rozpaků.

Řekněte jí na zkoušku nějaké nezajímavé "tajemství" a uvidíte sám, jestli to bude vědět celá dílna nebo ne...A víte - má kamarádky? Byla by to opravdu velká náhoda, ale může být na tom jako Vy - náhoda je zvláštní a proto dívce může být milé, že se chováte jen jako kamarád..

tomas24
hodnocení

Děkuju moc Vám a i všem ostatním za názor.
Já ani nevím, jestli mohu s Vámi souhlasit, že asi o zamilovanost nejde. Asi ne. Prostě nevím. Ale i přes to, že jsem už spoustu let "smířen" s tím, že na holky nejsem (a strašně mě to mrzí), tahle dívka mě nějak přitahuje i fyzicky, prostě se mi líbí, jak to napsat... i na pohled, v obličeji, postavou a tak no. Nikdy jsem to nezažil, a to mě právě udělalo takový guláš v hlavě, jak to tedy vlastně s tou orientací mám.
Jsem však hrozně rád, že se u nás na dílně v té špíně a oleji, mezi mrzutými dělníky objeví takhle hodná, milá bytost. Příjemně se chová, je hodná, mluví spisovně, nemluví sprostě, nekřičí, je šikovná, pracovitá, ochotná... vždy když je potřeba tak bych se pro ni přetrhnul, chodím do práce na ranní o třičtvrtě hodinu dřív, aby měla nahřátou mašinu a měla lepší výsledky a tak no...
Já to však asi nechám jak je to takhle, už jen té mojí obavy, jak píšete Vy. Nerad bych si s takhle skvělým člověkem rozházel přátelství, to by mě snad mrzelo možná víc, než že by o mě něco potom rozhlásila po dílně, asi...
Ještě jednou díky za názory, asi jsem se potřeboval jen někomu svěřit a dostat to ze sebe, mohu říci že se mi trochu ulevilo, díky moc.

anonymka
hodnocení

0x
Podle mě jsi bisexuál, oslov ji, pozvi ji ven ;)

idkk
hodnocení

0x
Když by se daly zamiloval do holky, tak už by automaticky nebyl gay :)
liska5

Asi to není stoprocentní. Zažila jsem, že se dívka /18/ zamilovala do spolužačky. Bláznivě zamilovala... Ale na sraz po 10 letech dojela jako vdaná matka dvou malých dětí. Jediné divné byl věk manžela, byl ve věku jejího otce.

hodnocení

0x

Určitě může, protože homosexualita je úchylka a tam člověk nikdy neví co se bude dít.

hodnocení

0x
Ahoj je to složitější to co píšeš ale pokud jsi vyhraněný homosexuální gay tak by tě romantický citově a sexuàlně měly přitahovat a vzrušovat jenom muži. Faktem je že gay muži k opačnému ženskému pohlaví nepociťují žádnou chemii žádnou citovou náklonnost. Gayové pociťují silnou náklonnost a chemii ke stejnému pohlaví čili k mužům. Na druhou stranu pokud cítíš k té holce silnou náklonnost a když jsi v její blízkosti tak se ti roztluče srdce a pořád na ní myslýš . Vypadá to že se ti ta holka líbí a možná jsi do ní zamilovaný a pokud jsi v její blízkosti a jsi vzrušený máš erekci to je znakem že tě ta holka přitahuje. Podle mě pokud cítit k ženě citovou a sexuální náklonnost a stejně tak tě přitahují muži pak rozhodně nejsi gay ale Bisexuál kterého citově a sexuálně přitahují obě pohlaví ženy i muži.Pokud ti mohu poradit dál ohledně tvé sexuální orientace důležité je to co cítíš uvnitř srdce.Pak hraje velkou roli koho si představuješ při sexu ve svých erotických snech a fantaziích , pokud si při sexu představuješ výhradně může zřejmě jsi gay ale pokud máš smýšené pocity a při sexu si představuješ muže i ženy pak jsi Bisexuál.Já ti předám svoji zkušenost jak jsem zjistil že jsem gay. V 15 letech jsem zjistil že jsem gay protože jsem měl sex s ženou. Moje kamarádka mě svedla a začali jsme se líbat a při líbání jsem žádnou chemii přitažlivost necítil , když jsme se oba svlékli a já viděl nahou ženu ani to se mnou nehlo nebyl jsem vzrušený neměl jsem erekcí . Kamarádka se snažila orálně mě pomoci můj penis postavit do pozoru, nakonec jsem měl slabounce erekci a pak jsem se pustili do sexu,já si natáhnul kondom a vzniknul do ženy a začal jsem ji penetrovat popravdě žádný vzrušující požitek to pro mě nebyl po pár zásunech mě povadnul a změknul penis a už se nepostavil a já neměl chuť nasilu v sexu s ženou pokračovat protože jsem zjistil že jsem gay a žena mě vůbec nevzrušuje ani citově ani sexuàlně zkrátka mě přitahují vyloženě chlapy. Samozřejmě jsem si doma pouštěl erotické filmy s mužskou nahotu a byl tam jeden sexy Španěl chlupatý a měl pěkný zadek a chlupaté nohy a hruď a když vlezl do sprchy a svlékl si šortky tak se bylo na co koukat vzrušený jsem byl okamžitě a erekce byla raketová a když se ten muž zprchoval tak začal i masturbovat a já jsem začal taky a představoval jsem si s tím mužem sex a oba jsme měli orgazmus zároveň i ejakulací bylo to krásné a to mě ujasnilo že jsem gay a přitahují mě muži.To že jsem gay jsem naším řekl až v 18 letech a brali to normálně,navíc kdybych jim to neřekl stejně by to zjistili protože jsem měl první vztah s mužem a chodili jsme spolu 8 měsíců. Teď mám vážný vztah se starším mužem milujeme se jsme spolu už 10 let a chceme vztoupit do svazku manželského ale mimo ČR protože vláda neschválila zákon umožňující svazky gayům,LGBT. Měj se hezky a držím ti palce.

andres
hodnocení

0x
Ahoj Tomáši, to co popisuješ je zajímavé. Ještě předem než ti odpovím rád bych ti řekl něco o sobě já jsem výhradně gay homosexual je mi 35 let a žiju ve vztahu s mojím partnerem který je též výhradně gay.Do svých 15 let jsem nevěděl že jsem gay, neměl jsem erotické sny o mužích a ani jsem o chlapech nepřemýšlel. V 15 letech došlo ke zlomu, měl jsem krátký úlet s ženou se kterou jsem si rozuměl a dokonce jsem si naivně myslel že ji myluji a oči se mi otevřeli po měsíci když jsme se pokoušeli o sex. Po pravdě sexuální předehra a filmové polibky fungovali ale city a moje zamilovanost romantická přitažlivost do té ženy jsem vůbec nic necítil a o to horší bylo když mě sundala boxerky a já jsem vůbec nebyl sexuálně vzrušený a ani jsem neměl chuť na sex s ženou. Snažila se orálně i ručně můj penis postavit ale nešlo to a já už jsem tušil že je něco špatně a pomalu mě začalo docházet že tu ženu nemiluju a vůbec mě fyzicky sexuálně nevzrušuje . Nechtěl jsem tu holku sklamat a tak jsem si vzal modrou pilulku Viagru a po půl hodině se opět nic nedělo zase masturbace a pak studená sprcha, můj penis se trochu mírně zvedl ale erekce slabá a tak jsem natáhl kondom a zahájili jsme sex no byl to divný pocit jako bych šťouchal bláto a dlouho to netrvalo po pár zásunech bylo po erekci můj penis povadnul a více se nepostavil a v tom okamžiku jsem uznal že to nemá cenu v sexu s ženou pokračovat protože ten sex byl pro mě neuspokojivý bez vášně , chuti a orgazmu. Poznal jsem na sobě že mě žena sexuàlně nepřitahuje a bohužel ani citově a tím pádem už zbývala jenom jedna možnost a to skutečnost že jsem gay akorát jsem to o sobě nevěděl a díky nefunkčního sexu a citů s ženou jsem zjistil že jsem gay.S mojí ex holkou jsme zůstali kamarádi do dnes.Později jsem mluvil s Urologem a dělalvyšetření aby se vyloučila erektivní disfunkce. Doktor řekl že pokud bych měl erektivní disfunkci a užil viagru pak bych znovu měl erekci ale jestliže mě sexuální kontakt s ženou vůbec sexuàlně nevzrušuje je to známka toho že mohu být gay a pokud k té ženě nepociťuji ani city zamilovanost pak jsem gay . Jsou mezi gayi i bisexuálové které ženy méně ovšem sexuálně přitahují a muži je přitahují citově,mnoho bisexuálů mělo nejprve vztahy se ženami a později zjistili že je přitahují muži a pak se ženatý muž Bi zamiloval do gaye a s ženou se rozvedl a nyní má vztah s mužem jenže se nehlásí k bisexualní orientaci ale tváří se jako vyhraněný gay i když ho více nebo méně přitahují ženy i muži zvláště v jiném intervalu. Díky tomu že bisexuálové se nehlásí k bisexualní orientaci ale fázují podle pohlaví, když jsou ve vztahu s ženou tvrdili že jsou heterosexuální a když byli ve vztahu s gay mužem tak se identifikovali jako gay ovšem rozdíl mezi gaye a bisexuálem je v tom že výhradně Gayové homosexuální muži nepociťují citovou zamilovanost lásku k ženám a hlavně výhradně gay muže ženy fyzicky sexuálně nepřitahují to znamená když je muž opravdu gay a né bisexuál nikdy nebude ženu milovat citově a gay nebude pociťovat sexuální vzrušení erekce k ženám jednoduše protože ho nepřitahují. To ti říkám z vlastní zkušenosti jako výhradně gay kterého přitahují výhradně jenom muži. Do chlapa jsem se citově romanticky zamiloval a sexuální vzrušení erekce jsem pociťoval okamžitě na rozdíl od ženy o které jsem si myslel že ji miluju ale po fyzickém sexuálním kontaktu s ženou jsem zjistil že mezi námi není žádná láska ani chemie a sexuální touha a chuť na sex. Doba pokročila a dnes už v pubertě muži dobře ví že jsou gayové akorát nejtěžší okamžik je učinit coming out a rodině říct že je gay . Každý gay se bojí homofóbní předsudečné reakce ze strany rodičů. Věř mi v 18 letech jsem miloval muže a nešlo to už tajit a tak v neděli u oběda jsem řekl že jsem gay výhradně a miluju jednoho kluka. Po pravdě táta se usmál a řekl no vidíš ani to nebolelo, jsi na chlapy to nevadí hlavně že budeš šťastný a kdy nám ho přivedeš ukázat? Máma řekla já jsem to tušila , jinak by jsi dávnou už měl holku a byl ženatý. Rodiče to brali normálně ale lidé v okolí hlavně ženský debatní spolky měli plnou hubu keců a předsudků. Když nehraje fotbal a nejeví zájem o holky je buzík na chlapy a nebo když vystudoval kadeřnickou školu to je ženský obor a jenom Gayové dělají tuto práci fakt uhozené keci předsudky z dob cenzury a komunismu.Já si negativních lidí a homofobů nevšímám. Pokud jsi nejseš jistý že jsi gay a nebo bisexual pak by jsi měl vyzkoušet alespoň sex s ženou který by ti mohl napovědět. Pokud jsi bisexual můžeš citově romanticky milovat ženu i muže a hlavně bisexualita je flexibilní proměnlivá, žádný bisexual nemiluje stejně ženy a stejně muže takže to není 50/50. Hodně mužů pociťuje romantickou zamilovanost k mužům a sexuální přitažlivost k ženám ovšem bisexuálové nemají vztah ve třech. Většinou zvláště s ženou a zvláště s mužem v jiném časovém intervalu. Pokud jsi výhradně gay pak by jsi se do žen neměl citově zamilovat a hlavně by tě ženy neměli sexuálně vzrušovat. Každopádně pokud nejsi si jistej vyzkoušej si to s ženou a uvidíš sám jestli ji miluješ a jestli tě sexuálně přitahuje a nebo vůbec ne. Přeji ti hezký den a hodně štěstí a stůj si za svým. Nejsi v tom sám , gayů a bisexuálů je na světě hodně.

angeli
hodnocení

0x

Ahoj Tome,jak to nakonec dopadlo?... doufám,že jsi to zkusil se s ní zblížit...nemusíš být opatrný ,ona netuší jak na tom jsi a nechat toho s ní můžeš vždycky ..kdyby došlo na nejhorší ,došlo ke kontaktu a nešlo by to,můžeš se vymluvit,že miluješ ještě pořád bývalou přítelkyni a ještě ses před to nepřenesl)) vymluvit se dá cokoliv...ale zkusit bys to měl...aspon uvidíš,zda si přítažlivost k ní jen namlouváš nebo ne...Já osobně chodila s klukem,který nevykazoval známky homosexuality vůbec žádné,v sexu byl skvělý,problémy s tím neměl absolutně žádné ,když jsme šli na zábavu a já se líbila jinému,tak házel žárlivé pohledy...No,naštěstí jsem ho přestala asi po půl roce chtít,přestal mě přitahovat a ukončila jsem to...Nejdřív jsem se ho nemohla zbavit ..nakonec to vzdal ...a po pár letech po rozchodu jsem našla na tehdejších " lidech.cz" jeho inzerát,že je toho času bez přítele ))...byl to šok a dodnes to nechápu,ale je to tak...Tudíž si myslím,že i gay kluk dokáže spát a chodit se ženou a žárlit na ni...ačkoliv je to zvláštní)..

raul127466127462gaywo
hodnocení

0x
Ahoj Tomáši, já jsem podobnou situaci jako ty zažil také bylo mi 15 let a o tom že mě přitahují výhradně muži jsem neměl vůbec tušení nikdy se mi o chlapech nezdálo a ani jsem nebyl zamilovaný do muže.
Do svých 15 let jsem si myslel že jsem heterosexuální a že mě přitahují ženy a tak jsem se v létě sblížil s jednou holkou
začali jsme vztah a já jsem si myslel že ji miluju náš vztah trval měsíc dá se říci do okamžiku našeho nepovedeného sexu .
Sex s ženou který nefungoval mě otevřel oči.
Líbání a předehra fungovala ale uvědomil jsem si že mezi mnou a tou ženou neňí žádná vášeň a nakonec jsem si uvědomil že nejsem do ňí vůbec citově zamilovaný a když jsem byl téměř nahý pociťoval jsem že mě ta ženská sexuálně vůbec nevzrušuje aňi trochu a měl jsem potíže dosáhnout erekce.
Né že bych měl poruchu erekce ale jednoduše mě ta ženská vůbec fyzicky sexuálně nepřitahovala protože jsem gay .
Po svléknutí boxerek žena viděla že můj penis nestojí a naopak je v klidu povadlí a tak zahájila orální sex ale moc to nefungovalo.
Já už jsem věděl že mě žena nepřitahuje a tušil jsem že zřejmě jsem gay ale nechtěl jsem ji zklamat a tak jsem šel do koupelny a snědl jsem tabletu Viagri ale bohužel ani Viagra mě erekci nenavodila pak jsem se podíval do časopisu kde byli nazí chlapy a jeden byl sexy a já jsem se vzrušil a měl jsem erekci a tak jsem rychle zahájil sex s ženou ale v průběhu sexu můj penis povadnul a změknul a tím sex s ženou zkončil jednoduše protože jsem gay a žena mě vážně sexuálně fyzicky nepřitahuje a citově romanticky se do ženy nezamiluji což opravdu odpovídá Gay homosexuálnímu charakteru.
Holce jsem řekl pravdu že sex ani city mezi námi nefungují protože jsem gay a hold jsem to zjistil až při nevydařené souloži s ženou.
Vše jsem konzultoval se sexuologem a ten mě potvrdil že vyhraněný gay muž nepociťuje romantickou citovou náklonnost lásku k ženám a hlavně pravého gaye ženy sexuálně fyzicky vůbec nepřitahují to znamená že když skutečný gay muž sice ví že se mu líbí muži ale je v přesvědčení že je heterosexuálňí pak naivně jde do vztahu s ženou kterou citově romanticky nemiluje a sexuálně ho nevzrušuje jenže ten neuvědomělý gay neví že ho ta ženská vůbec fyzicky sexuálně nepřitahuje a proto jde s ženou do vztahu kde aňi city láska vášeň nefunguje. Neuvědomělý gay muž jde do sexu s ženou a věří že sex s ňí bude super .
Neuvědomělý gay při sexu s ženou již při líbání nepociťuje fyzické sexuální vzrušení a opravdu jen tak jeho penis nebude stát v pozoru v tvrdé erekci protože ho žena sexuálně nepřitahuje .
A když chlapa nepřitahuje žena pak ten muž postrádá chuť na sex a sexuální vzrušení.
Orální sex a masturbace nasilu bohužel gayi nepřivedou erekci a bohužel aňi modrá pilulka Sildenafil Viagra nepomůže gayovi k erekci aby mohl mít sex s ženou která ho fyzicky sexuálně nepřitahuje.
Je to logické že Viagra nebude fungovat když gay užije Viagru aby mohl mít sex s ženou protože Viagra nedokáže změnit sexuální orientaci z gaye na bisexuála.
Pokud gay muž užije Viagru aby mohl mít sex s mužem pak mu Viagra pomůže.
Tomáši pokud tápeš a jsi opravdu gay a přitahují tě výhradně citově a sexuálně jenom muži a nejsi sám se sebou jistý a máš pocit že tě méně třeba jenom sexuálně přitahují trochu také i ženy pak jsi pravděpodobně Bisexual a tvoje sexuální orientace je tekutá a flexibilní můžeš si vybrat s jakým pohlavím chceš mít vztah.
Pokud jsi gay a tápeš doporučuji ti aby jsi vyzkoušel sex s ženou který pokud jsi gay by neměl fungovat neměla by tě jako gaye žena fyzicky sexuálně vůbec vzrušovat .
Pokud jsi gay pak se do ženy nikdy citově nezamiluješ .
Gayové postrádají citovou náklonnost k ženám.
Pokud jsi gay pak ve svých erotických snech sňíš a představuješ si sex výhradně jenom s mužem.
Pokud tě přitahují muži pak to snadno poznáš když se díváš na film a vidíš tam atraktivního muže který se ti líbí a najednou je tam nahá scéna kde muž je nahý a vidíš jeho penis a tělo a ten muž tě sexuálně vzruší a ty budeš mít raketovou erekci a tvůj penis bude tvrdý stát v pozoru jako kolík.
Je dost možné že budeš masturbovat.
Pokud jsi gay pak se citově romanticky zamiluješ do nějakého atraktivního muže.
Pokud jsi gay a tápeš jednoduše vyzkoušel nezávazně sex s mužem a pokud tě ten muž vzruší a sex s mužem tě uspokojí a budeš mít orgazmus a bude se ti to líbit naplňí to tvoje očekávání a hlavně budeš mít jasno že jsi gay nebo bisexual kterého přitahují více muži ale trochu také i ženy. Být Bisexual neznamená že nutně musíš pociťovat stejnou přitažlivost k mužům i k ženám.
Je spoustu bisexuálů které ženy přitahují jenom sexuálně a citově romanticky se zamilují do muže a ve většině případů jsou v manželství s ženou a později až se zamilují do muže se s ženou rozejdou ale identifikují se jako heterosexual když jsou ve vztahu s ženou a když jsou s mužem tvrdí že jsou gayové i když v reálu jsou Bisexuálňí.
Tomáši vyzkoušej si sex s ženou pak i s mužem aby jsi měl jasno.

Pokud jsi výhradně gay
1) Citově romanticky se zamiluješ výhradně do muže .
2) Pokud jsi gay pak tě sexuálně fyzicky budou vzrušovat jenom muži erekci budeš mít na muže při pohledu na nahé mužské tělo ve sprchách a nebo ve filmech.
3) Pokud jsi gay pak ve svých erotických snech si budeš představovat sex s mužem.
4) Pokud jsi Bisexual tvoje pocity můžou být smýšené můžeš pociťovat sexuální vzrušení k ženám a také můžeš mít uspokojivý sex s ženou který bude fungovat akorát nutně citově romanticky tu ženu nebudeš milovat.
Na straně druhé pociťuješ sexuální přitažlivost k mužům a toužíš mít sex s mužem dokonce se do mužů citově romanticky zamiluješ a jsi zmatený protože tě trochu přitahují i ženy jenže chlapy tě přitahují více ovšem né výhradně jen muži ale trochu i ženy ty tápeš nevíš kam se zařadit a navíc jsi nikdy neměl sex s mužem a tak jsi v nejistotě a myslíš si že jsi gay a nebo heterák a je dost možné že jsi Bisexual ovšem nutně nepociťuješ stejnou přitažlivost k mužům i ženám.
Bisexualita je spektrum některé muže přitahují více muži a méně ženy a proto se k bisexualitě nehlásí a často se identifikují jako gay nebo heterosexual.
Často tito lidé mají sex s ženou který funguje jenže je romantický více než ženy přitahují muži ale tito muži nejsou vyhraňeňí jenom na muže a mívají vztah s ženou kterou citově nemilují ale sex funguje ale později se zamilují do muže a jenom řeknou že jsou gayové kvůli tomu že jejich partner je gay a kdyby řekli že jsou Bisexuálňí bojí se toho že by je gay muž nechtěl kvůli tomu že je přitahují i ženy a proto bisex muži se označí za gaye kterého přitahují výhradně muži.
České ženy jsou různé a stejně tak jako konzervativní sexuologové si pletou Bisexuálňí muže s gayi.
Kdyby gaye opravdu sexuálně fyzicky ženy přitahovaly a gay měl erekci a uspokojivý sex s ženou akorát by ji nemiloval a naopak by miloval muže a měl sex s mužem tak by to ukazovalo že to není gay Homosexual kterého přitahují výhradně muži
ale naopak by to ukazovalo na sexuální tekutost flexibilitu což je charakter Bisexuálňí orientace.
Homosexual totiž znamená že muž citově miluje muže a sexuálně muže přitahují jenom muži.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]