Slyšeli jste někdy o silikonovým kroužku na penis, který udrží staženou ptedkožku za žaludem. Máte s tím někdo skušenost, případně kde se da takový kroužek zakoupit. Hledal jsem na internetu ale marně
Existuji sady erekčnich kroužků dle velikosti. Největší se dává ke kořeni penisu a ještě za varlata, střední pouze ke kořeni penisu a nejmenší těsně za žalud, kde právě zamezuje stahování predkozky. Většinou je lemován vystupky, které současně stimulují vaginu partnerky.
Koupit se to dá. Hledejte na AliExpress. Já sama jsem něco takového nedávno objednávala pro jednoho známého. Jak to funguje ale nevím, jelikož jsem žena, ale viděla jsem tam podobných pomůcek hodně. Ptát se ale toho známého nebudu, jelikož by se asi divil, co mne to najednou raflo.
Zadala jsem na netu: KROUŽEK NA EREKCI NÁVOD. Pokud jsem pochopila princip funkce, tak kamarád mi vysvětloval, že kroužek trochu brzdí proudění krve z penisu, to má prodloužit erekci. Kroužek je dost pružný. Nevím, kde ho koupil on. nakup.itesco.cz/...nakup.itesco.cz/...
Ne, ale začínám si všímat toho, že abych měla namožená třísla, tak mi stačí na zahradě přesadit jeden stromek.. Kroužek ani nepotřebuju. Jen jsem tehdy něco plácla a odpověď byla, že kroužek kamarád používá taky. Hele, mám ho tady v autě, a měl.. Humor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.