Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo vraci dane?

Od: kuk* odpovědí: 9 změna:
Ahoj,menil jsem zamestnavatele,dane me dela minuly zamestnavatel,kdo vraci ty penize?ja jsem totiz asi napsal cislo uctu,ktery jsem zrusil v breznu.Zamestnavatele mam noveho od 1 ledna.Mam se spojit s uctarnou u stareho zamesznavatele?dekuju.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Když Vám minulý zaměstnavatel provede roční zúčtování daní a vrátí Vám např. 150 Kč, o těch 150 Kč odvede méně daní finančnímu úřadu. Každý měsíc se zaměstnancům zdaní mzdy, strhne se daň a ten balík daní, který by se poslal v jedné částce na FÚ, bude menší o vratky z ročního zúčtování.

kuk*
hodnocení

Dekuju,bude se jednat o dost penez,nebojte...odpocty...Takze kontaktovat uctarnu zamestnavatele byvaleho.Diky.

Tak to Vás zklamu, na to už je pozdě. Kontaktovat účtárnu bývalého z-tele jste měl do 15.2. Teď Vám může tak leda vystavit Potvrzení o zdanitelných příjmech a do konce dubna si můžete podat na FÚ daňové přiznání.

kuk*
hodnocení

Me jde jen oto,ze jsem zmenil cislo uctu,mam jine i to je problem?
kuk*
hodnocení

Jsem to spatne napsal,mam vse vypsane,dolozene jen jsem zmenil ucet,tak asi mam spatny ucet u stareho zamestnavatele,chapete?

V dohodě o zrušení účtu máte uvedené datum, ke kterému účet zanikne. Obvykle si banky nechávají 2-4 týdny, aby se na účet zaúčtovaly všechny doposud nezaúčtované transakce platebních karet (byla-li debetní karta k účtu vydána). Pro zániku účtu se případné příchozí platby budou vracet zpět odesílatelům jako nedoručené.

Zdroj: banky.cz/...

kuk*
hodnocení

Ucet uz nemam od brezna,ale tedka jsem si vzpomnel ze jsem tam asi dal cislo toho uctu.ktery jsem jeste v lednu mel

hodnocení

0x

Peníze vrací stát.

hodnocení

0x

Je pravděpodobné že Ti je bude vracet? Já třeba letos 90Kč doplácel...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]