Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Únava od zácpy? Může být?

Od: anonymmka odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, několik dní jsem byla úplně v pohodě. Ale dnes cítím pocit že se nemohu vyprázdnit..zkoušela jsem olej. Je mě akorát na zvracení jsem unavená .
Může být vše od zácpy. Před tím mě nic nebylo. A dneska jsem hrozně unavená bolí mě břicho jsem jak balón. Díky .

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Může být zcela určitě...

ruzena*
hodnocení

0x

Milá anonymmko, jděte na google a tam si najděte veterinu. Najdete tam příspěvky co s koněm či jiným zvířetem, když se přejí a nadme, jak se to řeší a opravdu hodně lidí tyhle veterinářské fígle na sobě vyzkoušelo a pomohlo -

Například vytrvalý rychlý běh...ani nedoběhnete domů, jak rychle to zabírá...Nevěříte? Věřte...A ztratí se i unava...

liska5

A taky se hodně napít. Už ráno před snídaní sklenici vody, a pokaždé mezi jídly. Pak jíst často kyselé zelí.

Věk, prosím?

ruzena*

Protože liško kdyby se lidé řídili jako zvířata přírodou, protože i my jsme součástí přírody, tak se nikdo nedostane do takového stavu..

I zvířatům se to stává málo, většinou z nevhodné stravy, tomu už moc nerozumím, vždycky jsme žila ve městě, ale přesto, co pomáhá zvířatům, nutně musí pomoci i lidem.

anonymka
hodnocení

Věk 26 bohužel jsem teď v karanténě asi málo pohybu. A dost kafí za den. Teď ty křeče přestaly a přešla i únava.
Ale jsem stále jak balón..ale zkusím kompot.

@ruzena - co s koněm či jiným zvířetem, když se přejí a nadme
Myslíte použít trokar? *smich*

@anonymka - Ten fenyklový čaj je dobrá rada. Taky můžete zkusit zázvorový, vařené sušené švestky nebo masáž břicha jako se dělá miminkům - plochou dlaní ve směru hodinových ručiček.

ruzena*

jedubabicko, nevím, co je trokar a neznám takové léky, ale vím, že zvířata se hodně hýbají a pokud nejsem uplně hloupá, tak právě pohyb jim pomáhá nadmutí překonat, aby neměla břicha jako balon, ale možná se mýlím, třeba pohyb opravdu není nutný.

sarus*
hodnocení

0x

fenyklový čaj mi pomaha

hodnocení

0x

Nastrouhejte si syrovou mrkev, moc dobře při zácpě pomáhá.

hodnocení

0x

Ze zácpa může být ledacos. Všechny patogeny by měly odejít s močí a se stolicí pryč a místo toho zůstávají ve střevech a jdou do krve. A to není fajn. Najdi nějaký způsob, třeba zelňačku z kyselého zelí, ať se vyprázdníš.

hodnocení

0x
To není od zácpy, ale od nevhodné stravy.

hodnocení

0x
Ano, zcela určitě může být, tělo je oslabené. Doporučuji fenyklový čaj, pomeranče a sušené švestky. Pokud by to dále přetrvávalo cca 3 dny, tak navštivte lekáře, ale přejde to, uvidíte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]