Nejste přihlášen/a.
Jsou takoví, co se před tím i umejou a ženy pak nemají tolik problém, většinou cítí víc než muži. Osobně bych s tím měla problém si vyměnovat tělesné tekutiny s mužem, co neví, co je mýdlo a voda.
Pokud i tak s tím žena má problém, tak možná je rozumná a ví, že AIDS nebo syfilis není tím, po čem by zrovna toužila. Pokud jde totiž o styk, tak si muži ochranu vezmou, aby nemuseli jednou platit alimenty, ale jinak si myslím, že na ostatním, jako jsou nemoce, jim nezáleží a hodně žen už ví, co jsou chlamydie a další hnusy.
Proto Vám to řekla a tak se ptám, zkusil jste to i Vy? A líbilo se Vám to? Jestli ano, tak to provozujte v případě souhlasu partnerky u ní, ale nechtějte to po ní, at se jí nezhnusíte.
Myslím si, že nejste dospělý muž, možná ani vůbec muž, ale to nevadí, psala jsem to i pro ostatní pubertáky. Také dobrou chut...
ringo, sama mám děti i když už krapet větší, spousta jejich spolužáků, takže spousta mladých lidí a moc rádi mi pokládali - jako z legrace - otázky, na které by se doma nikdy nezeptali a možná i proto, že by jim nikdo neodpověděl.
Já nemám problém odpovědět, ale problém mám s tím, že často porušuju pravidla a pak dajka píše, že si sem chodím pokecat... protože podle dajky sem nikdo z takového důvodu nechodí...
Proto se hodně krotím, 3x dělám revizi, jestli to není na blokaci..no tak snad ne...
Svým způsobem souhlasím s Vaší přítelkyní... Chlap by neměl nutit ženskou do něčeho co případně sám není ochoten podstoupit.
Píšete, že po souloži to také odmítá... A co během ní? Pokud i během ní, tak jí můžete kontrovat s tím, že ona sama také není schopná "ochutnat" sebe samu.
V každém případě mám obavu, že i když to podstoupíte a ochutnáte, stejně do toho nepůjde.
JM - Puboš napsal : Neskoušel
Takže je jasnej, je mu 12 let a zkouší provokovat..To je ztráta času.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.