Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polykání spermatu

Od: dobrouchut odpovědí: 16 změna:
Přítelkyně nikdy neměla problém mi to dělat, nikdy to nedělala do konce a vždy před souloži, po nikdy. Posledně jsem jsem vyslovil přání aby mi to udělala až do konce a sperma spolkla. Načež mi řekla že to polykat nebude, že ať to první skusit sám, ať vim co po ní chci
Co si otom myslíte, jít ji příkladem i stim rizikem že to bude bez efektu, nebo to raději vzdát

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nejrozumnější je respektovat přání přítelkyně a do ničeho ji nenutit, pokud to dělat nechce.

kicune*
hodnocení

5x

Jsou ženský, který polykají a který ne. Ta tvoje evidentně ne, tak se v tom radši moc nehrab, ať nevytvoříš problém tam, kde není. Tak z toho vytřískej co se dá, řekni jí, že to respektuješ a nebudeš ji nutit. Třeba ti to vynahradí jinak.

*pivo*

ruzena*
hodnocení

3x

Jsou takoví, co se před tím i umejou a ženy pak nemají tolik problém, většinou cítí víc než muži. Osobně bych s tím měla problém si vyměnovat tělesné tekutiny s mužem, co neví, co je mýdlo a voda.

Pokud i tak s tím žena má problém, tak možná je rozumná a ví, že AIDS nebo syfilis není tím, po čem by zrovna toužila. Pokud jde totiž o styk, tak si muži ochranu vezmou, aby nemuseli jednou platit alimenty, ale jinak si myslím, že na ostatním, jako jsou nemoce, jim nezáleží a hodně žen už ví, co jsou chlamydie a další hnusy.

Proto Vám to řekla a tak se ptám, zkusil jste to i Vy? A líbilo se Vám to? Jestli ano, tak to provozujte v případě souhlasu partnerky u ní, ale nechtějte to po ní, at se jí nezhnusíte.

Myslím si, že nejste dospělý muž, možná ani vůbec muž, ale to nevadí, psala jsem to i pro ostatní pubertáky. Také dobrou chut...;)

Růžo, tys nám tady chyběla /v dobrém slova smyslu/. *smich*

ruzena*

ringo, sama mám děti i když už krapet větší, spousta jejich spolužáků, takže spousta mladých lidí a moc rádi mi pokládali - jako z legrace - otázky, na které by se doma nikdy nezeptali a možná i proto, že by jim nikdo neodpověděl.

Já nemám problém odpovědět, ale problém mám s tím, že často porušuju pravidla a pak dajka píše, že si sem chodím pokecat...*smich* protože podle dajky sem nikdo z takového důvodu nechodí...*smich*

Proto se hodně krotím, 3x dělám revizi, jestli to není na blokaci..no tak snad ne...;)

hodnocení

2x

Nenutit k něčemu co nechce-třeba to časem sama bude chtít!

hodnocení

1x

Svým způsobem souhlasím s Vaší přítelkyní... Chlap by neměl nutit ženskou do něčeho co případně sám není ochoten podstoupit.

Píšete, že po souloži to také odmítá... A co během ní? Pokud i během ní, tak jí můžete kontrovat s tím, že ona sama také není schopná "ochutnat" sebe samu.

V každém případě mám obavu, že i když to podstoupíte a ochutnáte, stejně do toho nepůjde.

hodnocení

1x

Krmí maminka batole: "Když už to máš v puse, tak to spolkni a neplivej."

Vedle sedící otec zvedne obočí.

"A ty drž hubu!"

kicune*
02.04.21 15:34

*smich*

jm
hodnocení

0x
Zkusil jste někdy chuť vlastního spermatu?
dobrouchut
02.04.21 13:13
hodnocení

Neskoušel
jm
Zkuste, jestli vám bude chutnat, můžete dál přesvědčovat. Ovšem nenutit!
ruzena*

JM - Puboš napsal : Neskoušel

Takže je jasnej, je mu 12 let a zkouší provokovat..To je ztráta času.

@ruzena to byste se divila, kolik dospělých se takto vyjadřuje ;)

jenda22
hodnocení

0x

Kamarádka při polykání dostává orgasmus. Každý to má jinak a zkušenosti nejsou přenositelné. Musí se prožít. Tak šup do toho a uvidíte. Je to zábava... Zatím.

re4zon
hodnocení

0x
Dobre ty, vsichni ti tu koukam skocili na spek *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]