Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechhny na poradně, tohle je trochu i ventilace.
Opět mi došel balík ze zahraničí, opět z nějakého neznámého důvodu nebyl vykonán pokus o doručení, výzva je OPĚT bez kodu pro upravení doručení v Poště Online. Nevadilo by mi dát nějakých 12 Kč, i když se mi balík nepokusili doručit ani jednou, což by mělo být gratis.. ale fakt že mi k tomu ani nedají kod pro Poštu Online.
Piřšel jsem o OP a čekám na vyřízení nového... paní na přepážce mě odbyla s tím že potřebuje úřední doklad s fotkou, řidičák nemám, pas nemám. Můžu za to že jsem přišel o OP? Balík je ze zahraničí a má velkou hodnotu, jestli ho pošlou zpět tak mě trefí. Vysvětlil jsem paní za přepážkou celou situaci, že bych tedy potřeboval aspoň kod do Pošty Online a zažádám si o opakové doručení, paní mě opět odbyla, volal jsem na danou pobočku, nezvedají telefon, psal jsem mail na informace... ale odpověď jsem minule dostal asi za 2 měsíce... omluvte mě, ale jak takovýhle úřad může vůbec ještě fungovat, že mají takovou zásadní mezeru v systému. Co můžu dělat... napsat stížnost Hamáčkovi?
Díky
Požádejte o opakované doručení.
To nemají příslušnou aplikaci na svých stránkách? Dojděte za vedoucím pošty a stěžujte si! Přepážka je k ničemu. Pohrozte stížností na ČTÚ.
Pas i OP se dají získat velice rychle ve zřízeném jednání. A i na počkání za 1000 Kč, 5 dnů atd...
OP jsem měla vystavenou dříve, asi za 14 dní, ani nedodrželi termín 30 dnů.
Standartní žádost do 30 dní - 0 až 200 Kč na obecním úřadu.
Zrychlené vydání do 5 pracovních dnů - 500 Kč u obecního úřadu i Ministerstva vnitra.
Vydání do 24 hodin - na Ministerstvu vnitra 1000 Kč.
Opakované doručení nebylo možné vyřídit, nedostal jsem kod podle kterého bych jej v jejich aplikaci upravil. Skrze podací číslo to nešlo, žádost nelze vyřídit či tak něco... tady jsem nepochodil, na pobočce mě paní odbyla.
Opravdu si budu muset vyřídit to expresní vyhotovení OP... jen přijde mi to nefér, platit kvůli tomu že mi nebyly schopni doručit zásilku, což je jejich práce a odmítají mi ji doručit. Nicméňe díky za tip, bude to nejlepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.