Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jak oslovit holku na ulici nebo v MHD. Už jsem měl několik příležitostí, ale nidky jsem pořádně nevěděl, jak na to.
Dík moc za odpovědi
Život naučí. Anebo chcete příklady? Je to pokaždé jinak a s nejistým výsledkem. Jednu kočku jsem lovil stylem - vidím poprvé, zaregistruje pohled. Podruhé - pokývnutí hlavou. Potřetí - dobrý den. Podesáté - dobrý den, rád vás opět vidím. Běh na dlouhou trať... Kvůli jiné jsem si půjčil psa, protože chodila venčit svého. Hardcore varianta - dobrý den, mám problém, přítelkyně má měsíčky, první a druhá milenka také, nechcete si zasexovat? Ono to fakt vyšlo! Co si vyberete?. Na tohle fakt není univerzální rada, prostě se s tím poperte. Podmínka je být čistý, nesmrdět. Jednu radu ale mám - ženy jsou trochu kamikadze, mají rády gaunery, které si "převychovají". Tohle vše platí do doby před deseti lety, od té doby už jsem hodný a nezlobím, takže nevím, jaký je aktuální stav.
berger, asi to platí pořád, při seznamování ze seznamky mi po pár setkání a telefonech bylo řečeno, že jsem moc slušný, ale já hajzl být neumím.
Zaseja, k těm seznamkám - já tam visel tři roky, sešel se s hromadou žen a to byl tedy materiál ! Nevhodné loviště. Našel jsem tam kočku, která pouze psala, nikdy jsme se nesešli a ta jediná se zdála fajn. Sranda byla, že nechápala,proč tam jsem, prý jako řemeslník se musím někde chytnout,ne? Kroutil jsem nad tím hlavou, moc se mi to nezdálo a přitom měla pravdu. Současnou přítelkyni jsem potkal takto, přes zakázku. Vy jste, tuším, instalatér, nemáte podobnou zkušenost? A mmchdm, být trochu gauner a být hajzl jsou, dle mého, rozdílné pojmy...
Já v těch dvou pojmech nevidím rozdíl, na kšeftech nekoukám po zákazníkách, ale po tom, co dělám a jako poslední, na seznamku lezu abych se seznámil a ne vykecávat. S poslední jsme se seznámili na štěstí.cz a byli jsme spolu 12 let, to neni zase tak málo.
Kouknu na to, jak je dlouho registrovaná a jak je to dýl, jak půl roku, tak jdu dál, ta se chce jenom vykecávat, ta nehledá.
Musíte si padnout do oka. Oba dva.
Pokud je zadaná, nebo nejste její typ, tak to bude marné.
Ale když bude volná a budete se líbit, sednete si spolu i vizuelně, tedy se k sobě pohledově hodíte, tak je možnost.
I když se bude tvářit upjatě, tak zkuste dát do ruky vizitku s telefonním číslem, nebo - nedala byste mi Vy číslo, třeba se už nepotkáme a budeme toho oba dva litovat, nebo navrhnout, slečno mohu Vás doprovodit?
Víte dneska s těmi náhubky, někdy člověk nemá ani chuť se seznamovat, cítí se nehezky a nehezký.
Stačí říct:"Dobrý den, slečno", otázka je spíš proč ji oslovovat. Pokud si od toho slibujete seznámení s ní, tak osovení na ulici je jeden z nejnevhodnějších způsobů. Je třeba si uvědomit, že ona se obvykle nepotlouká bez cíle městem a nečeká na to, až ji někdo osloví, spíš je to právě naopak. Někam jde, o něčem přemýšlí a často i spěchá. A do toho přijde někdo, kdo ji začne zdržovat a vyrušovat. Takže výchozí pozice nic moc.
Všichni městem procházíme za nějakým cílem. Málo kdo se jen tak potlouká.
Nejlepší seznámení je skrz koníčky. Konverzace se snadno naváže společným tématem.
A tím se opět dostáváme k půjčenému psovi.... Nešlo by v tom podnikat? Taková půjčovna psů, speciálně cvičených za účelem seznámení? Díra na trhu!
Maxi, myslíte si,že se se ženou nedá bavit o autech? Já mám jednu takovou doma, střídá auta jak ponožky, ráda a dobře střílí, nedávno jsme spolu měnili motor v galaxy. A třeba tady - tuším, že nick Daniela1 nebude chlap...
bergere, proč podnikat v půjčování pejsků? Víte kolik takových sirotků se v utulcích třese nadějí, až si ho někdo vezme na procházku? Těmi utulky nemyslím samozřejmě dětské domovy...
Ruzena, já už pomalu rozpracovával podnikatelský záměr, hrdý na svou genialitu a Vy mi do toho takhle hodíte vidle. No nic,půjčovna nebude...
bergere, tak já to napravím - ted frčí v Americe, za slušnou uplatu snobům umožnit, aby se vyspali na ulici ve škatuli jako bezdomovci.
Proč za uplatu - ti, co prodávají zážitky musí garantovat, že snobům nikdo nic neukradne, natož třeba zmrzačí nebo dokonce zabije...
Takže prodávej zážitky...a omlouvám se, že jsem zničila Tvůj podnikatelský sen.
Milý strašáku, kdyby mi bylo 20 let, tak bych po seznámení s Vámi netoužila...
Víte, sice jste nenapsal, kolik je Vám let, ani Váš sociální status - student, žák ZŠ - dělník, traktorista, prodavač...na VŠ Váš příspěvek nevypadá, proto se Vám těžko radí, co když jste táta od 5 dětí a nechala Vás přítelkyně...
Ale podle toho, co jste napsal, jsem poznala, že máte problémy s komunikací všude. Takže šumy lze odstranit..
Nejdříve Vás upozorním, že píšete do veřejného prostoru a proto je nevhodné napsat holky - holku, víte, za našich mladších let se muži k ženám chovali s uctou, jsou to potencionálně budoucí matky jejich dětí a tak ani na stavbě poslední přidavač neřekl dělnici - hele, podej mi tu cihlu, ale oslovil ji jako džentlmen - jestli víte, co to je - slečno, prosím Vás podejte mi tu cihlu...
Ta ucta byla pak samozřejmě vzájemná. Podle jistě Vám známého pořekadla, jak se do lesa volá, tak se z pralesa i ozývá...
Takže přejdeme k věci. V dnešní době se už mladí lidé neptají - kolik je prosím vás slečno hodin, kde je tady knihovna a nevíte kde bych sehnal lístky do Semaforu...
V dnešní době koukají do smartphonů a ještě ji ani neoslovíte, už Vás nafotila a posílá na online na sociální sít - jooo, svět se mění..
A proto bych ji pozvala ke stánku se zmrzlinou, že nerad jíte zmrzlinu sám, nebo jiné podobné fígle, aby místo do mobilu aspon někdy koukla i na Vás a za tím učelem byste se měl vhodně obléknout, ale zase nevím - jako náctiletý jí můžete imponovat s kšiltovkou se štítkem dozadu, jako třicetiletý byste takto působil hodně trapně..
Můj mladý soused oslovuje 16 leté slečny s dotazem, že neví, co je s Meghan a že by si o Harrym mohli i popovídat...
Já už jsem tu jednou psala, pokud chce opravdu muž ze začátku známosti u ženy uspět, nesmí se bavit o své, jistě zajímavé práci popeláře nebo vyvojáře IT, ale především o ní.
Není žádná dívka, kterou by nepotěšila slova, že se Vám líbí a proto o ni jevíte zájem. To Vám dá i pravé číslo telefonu, abyste jí to mohl dopovědět i večer.
Jestli nemáte sestru, která má fůru pěkných kamarádek, tak chodte po ulici s otevřenýma očima a využijte každou příležitost. Je jich dost, ale Vy patrně máte málo odvahy. Žádná Vás neukousne za slova - taková pěkná bunda, moc Vám sluší, mojí sestře by se asi také líbila, mně se ale ještě více líbíte Vy..
A řeknu Vám jedno veřejné tajemství - mnoho mužů se domnívá, že si namluvili dívku, omyl, ona si je namluvila je, oni to ale netuší. Když mají dívky o muže opravdu zájem, mají spoustu nápadů jak se s nimi seznámit.
A třeba jinak seznamku Vám nedoporučuju - je to pozlátka a nechápu, co tam mladí, svobodní lidé bez závazků dělají.
Tak hodně zdaru.
jak někdo může věčně odpovídat na své vlastní odpovědi.
------------------------------------------------------------------------------
mawericku, já si přece neodpovídám, je to pokračování, aby to nebylo tak dlouhé a vešlo se...Takže příště, pokud budu mít čas a zájem psát něco delšího, tak tedy napíšu - pokračování.
Nevěděla jsem, že to lidé chápou tak, jakože si sama odpovídám, uplně mě to šoklo...tak omluva všem. Škoda, že mi to někdo nenapsal už dříve, že si to vykládá jako odpověd, ale i nyní to přece nevypadá jako odpověd na mně, ale pokračování, nebo ne?
joudicu, v půl čtvrté ráno a už na šrot? Jinak byste tohle nepsal, já Vás tu znám jako slušného chlapce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.