Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křupání v koleni

Od: johnyohny odpovědí: 8 změna:
Poslední rok, když pokrčím koleno tak v něm křupe. Když na koleno polozim ruku, tak cítím, jak tam něco preskakuje. Dela to při každém ohnutí nohy, ale nebolí to.
Pravé koleno na boku vpravo.
Nevíte co to může být?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Tak si představ,že toto křupání přejde postupně od kolene do kyčle a půl páteře.Každý rok kousek.A když přijdeš k ortopedovi,pronese: co byste chtěl při svém věku?máte to prostě ošoupaný!

JABRAKA

hodnocení

0x

hyperlaxita? Taky mi křupe, přeskakuje v kolenech a mám vyšetřeno u ortopeda včetně rentgenu. Mám vrozenou hyperlaxitu - větší ohebnost kolenních kloubů a také na rukách a v páteři mi trochu praská. Nic škodlivého.

Nepíšete věk?

senior
hodnocení

0x

Jenom taková malá rada, mě pomohla, měla jsem problém s kolenem, asi ale trošku jiný - artróza.

Pomohlo mi mazat koleno olejem.

Olivový olej, třezalkový olej, sádlo z jezevce, a obyčejné, vepřové sádlo. Co pomohlo nevím, ale s kolenem je klid.

Měla jsem pocit, že koleno potřebovalo promastit, to sádlo koleno úplně vcuclo.

jabraka*

Někdo nenechá dopustit na KOSTIVAL

JB

max*
Zatim mam klouby v pohode, i kdyz nekteri v mem veku uz pekne pajdaj a maji problem vyjit 2 patra.
Preventivne doporucuji caj z bobkoveho listu. Povarit 10 minut, zakryt poklickou.
Rano precedit a upijet po douskach cely den. Pozor, velmi silny caj, opravdu pit pomalu cely den. Rozpousti to soli, ktere se prave usazuji v tech kloubech a nasledne tyto vyrustky jsou pricinou bolesti. Tabletky jen tlumi bolest.
senior

jabraka - ano, kostivalová mastička byla také. Traumaplant.

hodnocení

0x

Od mala když chci, tak mi křupe v kotnících, kolenenech, loktech. Stačí zvolit určitý ůhel pohybu.

iz*
hodnocení

0x

Poslední rok? Co říká lékař?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]