Poslední rok, když pokrčím koleno tak v něm křupe. Když na koleno polozim ruku, tak cítím, jak tam něco preskakuje. Dela to při každém ohnutí nohy, ale nebolí to. Pravé koleno na boku vpravo. Nevíte co to může být?
Tak si představ,že toto křupání přejde postupně od kolene do kyčle a půl páteře.Každý rok kousek.A když přijdeš k ortopedovi,pronese: co byste chtěl při svém věku?máte to prostě ošoupaný!
hyperlaxita? Taky mi křupe, přeskakuje v kolenech a mám vyšetřeno u ortopeda včetně rentgenu. Mám vrozenou hyperlaxitu - větší ohebnost kolenních kloubů a také na rukách a v páteři mi trochu praská. Nic škodlivého.
Jenom taková malá rada, mě pomohla, měla jsem problém s kolenem, asi ale trošku jiný - artróza.
Pomohlo mi mazat koleno olejem.
Olivový olej, třezalkový olej, sádlo z jezevce, a obyčejné, vepřové sádlo. Co pomohlo nevím, ale s kolenem je klid.
Měla jsem pocit, že koleno potřebovalo promastit, to sádlo koleno úplně vcuclo.
jabraka*
Někdo nenechá dopustit na KOSTIVAL
JB
max*
Zatim mam klouby v pohode, i kdyz nekteri v mem veku uz pekne pajdaj a maji problem vyjit 2 patra. Preventivne doporucuji caj z bobkoveho listu. Povarit 10 minut, zakryt poklickou. Rano precedit a upijet po douskach cely den. Pozor, velmi silny caj, opravdu pit pomalu cely den. Rozpousti to soli, ktere se prave usazuji v tech kloubech a nasledne tyto vyrustky jsou pricinou bolesti. Tabletky jen tlumi bolest.
senior
jabraka - ano, kostivalová mastička byla také. Traumaplant.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.