Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak z introverta udělat extroverta

Od: mirekk odpovědí: 8 změna:
Zdravím,
chtěl bych ze sebe introverta udělat extroverta - jakým způsobem?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Zdravím. A proč ze sebe chcete dělat něco co nejste? Buďte sám sebou, máte to dané povahou.

72mona
hodnocení

4x
Nijak. Podstatu nezměníte. M.
doplněno 01.04.21 09:02: Jen pro zajímavost. I mezi herci se najdou introverti.

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, jedině hrát na veřejnosti "divadlo" a přemáhat se. Ovšem, dlouho to nevydržíte, protože je to náročné a stejně to nebude autentické, resp. lidé Vás časem "prokouknou". Mimochodem. introvert není nic špatného. Zdravím!

hodnocení

2x

Je to vrozená vlastnost, nic s tím neuděláš.

hodnocení

0x

Vyměnit hlavu /mozek/.

joudic*
hodnocení

0x
nijak, pripadne herecka skola *vtip*

anonymka
hodnocení

0x
Já jsem taky introvert, udělat z introvert extroverta (nebo naopak) nejede. Přijmi se takový, jaký jsi.

hodnocení

0x

mimoto - není tvoje projevování - pociťování odrazem lidí, se kterými se stýkáš? třeba si s lidmi jen nemáš co říct, si prostě jiný. tak se nepotkáváte a tak si myslíš, že si introvert. no a teď si představ, že svět žije v iluzi že existuje něco jako rozdělení na introverzi a extroverzi a přitom nerozlišuje, že existuje tento fakt, kterým se pak ono rozdělování řídí. To ti pak dojde, že to rozdělení je nesmysl. A jestli ti vadí, jaký máš vztahy tak si asi odpověz proč ti to vadí a jestli myslíš, že to může být jiné, než jaké to je. Evidentně nemůže, takže je to správné. Tak s tím buď a ono tě to převeze. Vem si, že mě by za mé (a spoustu jiných) názory v minulosti upálili. Teďka mě akorát ignorují, protože jim to zákon nedovoluje. ;)

tak se nediv. když k tomu připočteš tu medicínu, která tě má udržet naživu, i když se třeba ani necítíš občas na život, možná zjištíš, že si na planetě donucen ;) taky nice feeling, viď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma intr

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]