Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výživa pro kyčle

Od: ht* odpovědí: 11 změna:

Lékař mi předepsal-Condrosulf-je to výživa pro kyčle,obsahuje chondroitinsulfát,je mi ale po něm špatně.Existuje potravina,která by obsahovala tuto látku v přírodní formě?Nebo jí podobnou látku,která zajišťuje výživu kloubů?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jako doplněk stravy se na našem trhu dá zakoupit žraločí chrupavka, která uvedenou látku obsahuje. Jinak je obecně ve všech chrupavkách zvířat.

Pokud máte s uvedným preparátem zdravotní potíže je dobré se o další léčbě poradit se svým ošetřujícím lékařem.

sebod*

Pavoučku :D, dávám *palec*. Je to opravdu to nejlepší (jak žral.chrupavka, tak chrupavka zvířat). Pak ještě přírodní agar. Hlavně nekupovat žádné drahé Condro a pod. To spíš uškodí.

hodnocení

1x

Mně můj ortopéd doporučil artenal MPX, který obsahuje mimo jiné výtažek ze zázvoru, a cenově je dostupnější než nějaké jiné preparáty, zvlášť na stránkách výrobce (Medaprex.cz). Jinak na predpis předpisuje taky Condrosulf.

Složení Artenalu:

Artenal MPX obsahuje 7 účinných látek ve vysokých koncentracích:
Glucosamin sulfát - 1500 mg
Extrakt se zázvoru - 300 mg
Chondroitin sulfát - 250 mg
Vitamín C - 150 mg
Vitamín E - 19,8 mg
Vitamín B3 - 9,9 mg
Zinek - 9,9 mg

Výživa pro kyčle
ht*
hodnocení

Mám ještě jeden problém-jsem alergická na ,všeobecně řečeno, vit.c,takže spoustu léků nemůžu jíst,asi vyzkouším ty chrupavky žraloka,jsem nadšený cukrář-takže i s tím agarem to vyzkouším.Díky

mil®
hodnocení

1x

Můj ortoped říkal, že ty preparáty na klouby a chrupavky jsou velmi pododbné a poradil mi sulc. Pochopitelně jím domácí a nekoukám, ž čeho mi to maminka vaří, asi bych to vůbec nejed. No, dá se to jíst jen omezenou dobu. V této chvíli už nemůžu vidět ani tlačenku, ale zase bude líp a budu dále vesle sulcovat. Dobrou chuť. *pivo*

raadek*
Lecite tady nasledky, ale ne pricinu. Vas organismus je prekyseleny a aby ochranil zivotne dulezite organy, upravuje ph neutralizaci pomoci mene dulezitych organu, tedy kosti a chrupavek. Budete stale vyzivovat kycle a organismus bude chrupavku odebirat pro vytvoreni optimalniho ph. Aby se vas stav zlepsil, musite zmenit zivotospravu, ale to je na dlouhe psani. R.
ht*
hodnocení

Dobrý den,Vaše odpověď je velmi zajímavá,napiš te mi ,prosím ,o té výživě něco více,mám vrozenou vadu kyčlí-nedorostlé stříšky.Děkuji . ..hlasnatruba@seznam.cz

malvinka*

Dalo by se nahradit krůtím masem v aspiku. Mají v nabídce prodejny Kaufland. Kupovat v Albertu nedoporučuji silně přesoleno.

lidus*
hodnocení

0x

profi chondro je sice 600 na měsíc ale mám s ním výborné výsledky. beru 2měsíce pak 6měsíců ne a zase dva měsíce. Pokud můžete jíst chrupavky a takový ten kvalitní rosol tak jen do toho ale mě se už při pomyšlení na to obrací žaludek.

hodnocení

0x

Dejte si do vody želatinu nabobtnat, a snažte se jí pozřít a zapíjet vodou, je to hnusné, ale účinné. Mě to pomohlo od operace kolene. Jinak ta žraločí chrupavka je dobrá, ale je z toho trochu cítit pach ryb...A jak bylo řečeno, sulc, aspiky, tlačenku, agar.

raadek*
Ht v dotazu jste nepsala o vrozene vade a ja jsem mel na mysli ubytek chrupavkove vrstvy, ale to neznamena ze uprava zivotospravy by vam nepomohla. Vygooglujte si napr. - optimalni hodnota ph krve nebo zasadotvorna strava atd. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]