Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sčítání on-line

Od: slavo® odpovědí: 3 změna:

V jedné otázce je nutné vyplnit v ekonomické aktivitě jednu z možností která je považována za hlavní/převažující.

A co když je to 50/50

Např. starobní důchodce pracující na hlavní pracovní poměr.

Takových osob znám osobně více.

Tak pokud by se ten případ týkal Vás - co by jste označili když se může označit pouze jedna možnost.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ruzena*
hodnocení

4x

Já bych, pokud pobíráte důchod, tam dala ten důchod, aby mohli sečíst důchodce - protože zaměstnaný jste dnes, zítra být nemusíte, ale starobní důchod Vám přece nevezmou.

iz*
hodnocení

2x

Podle mne záleží na tom, jak se kdo cítí. Ten, kdo se považuje spíše za poživatele důchodu, zvolí první možnost, ti ostatní druhou. (Jak se cítíme my, není podstatné.)

hodnocení

0x

Uvedla jsem důchod a v další otázce to, že pracuji aspoň jednu hodinu za peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]