Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Academic singles vymáhání dluhu

Od: dim odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, prosím o radu, také mi seznamka neoprávněně strhla peníze, tak jsem si zablokoval kartu akorát mi nejde deaktivovat účet... vyhrožují mi že pokud nezaplatim, dají to k soudu... četl jsem tu že si stačí zablokovat kartu a jejich maily hodit do spamu. Opravdu to takhle stačí nebo musím ještě něco udělat. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

inspa*
hodnocení

4x

Vždyť jsou to profláklí podvodníci. To si fakt googlem předem neprověříte firmu, které dáváte údaje o své platební kartě?

dtest.cz/...

A řešilo se to i na této poradně od roku 2018:

poradte.cz/...

hodnocení

2x

Ještě by sis měl přečíst smlouvu, kterou jsi s nimi uzavřel.

Tím že zablokuješ kartu a e-maily budeš házet do spamu ta smlouva nezanikne. Takže zkus najít informace jak ukončit smlouvu nebo od smlouvy odstoupit.

hodnocení

0x

Vždyť se právě tato seznamaka tady řešila už několikrát a všichni si stěžovali na totéž, co Vy. Dokonce zde je někde i návod, jak správně ukončit tu smlouvu. Dejte si to nahoru vpravo do "vyhledávače" a najdět si tu správnou otázku. Je jich tady dokonce několik a některé jsou opravdu dlouhé, tak se mi tu konkrétní nechce hledat. Ale Vám by to pomohlo.

karolwild
hodnocení

0x

1/ dobře číst podmínky a dodržet je - 4 dny před koncem zrušit další platby u Acad. Sing.

2/ Zrušit platební kartu u banky - blokovat nestačí!

3/ Zaplatit a odhlásit se od nich - zrušit účet!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma academic singles

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]