Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné necítit pichnutí?

Od: adriana* odpovědí: 7 změna:
Kamaradku by zajimalo zda je mozne ze by necitila to kdyby se pichla o jehlu z injekcni strikacky a jak by se to projevilo kdyby to tak bylo ma na dlani malinkou cervenou tecku predem dik za odpovedi.
Je možné necítit pichnutí?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Ten,kdo se zůčastnil vakcinace,může mluvit.Já jsem už "vakciován" na covid i podruhé.Mohu za sebe říci,že píchnutí vakcinační jehlou jsem absolutně necítil.

Je to zřejmě relativní,každý člověk má posazen bod bolesti různě vysoko.Někdo se kácí po píchnutí vosím žihadlem a někdo jich snese 10 a ani nepípne.Také jsou nervová zakončení na tělesné schránce rozmístěny na lidském těle různě takže pokud se jehla píchne do určitého místa,je to bezbolestné.Viz akupunktura.

JABRAKA

joudic*
hodnocení

0x

ono je mozne se i slusne porezat pri praci, tu dodelat a zapalit si oslavne cigo a u toho teprve zjistit, ze z ruky kape krev

adriana*
hodnocení

Ji netece krev a podle vas by to slo citit kdyby si pichla?
joudic*

stejne jako si nevsimnete porezane ruky, kdyz se venujete necemu jinemu, si nevsimnete pichnuti

break

Každej máme práh bolesti někde jinde. Já mám na těle spoustu jizev od nožů, flex, kyseliny, spáleniny atd. a u doktora jsem byl dvakrát za život s tímhle. Rozškublej prst od flexy a stoupnutí na hřebík.

hodnocení

0x

Pokud vpich neprojde do hlubších tkání, může skončit jen v tvrdé kůži a tam je čití minimální

hodnocení

0x

Štípnutí při vpichu nezpůsobuje jehla, ale dezinfekce. Jehla je dnes tak tenká, že vpich není prakticky cítit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]