Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpress přihlášení

Od: wuxia76 odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

mám problém s přihlášením do Aliexpressu - zničehonic to nejde. Zkoušel jsem změnit heslo, ale pořád dokola. Zadám mejl, heslo, chce to po mě verifikaci - udělám. Pak se tam objeví výzva, abych zadal mobil, že mi přijde kód na další verifikaci. Udělám to a nic - žádný kód nepřijde. Znovu jsem změnil heslo a výsledek je stejný. Nedostanu se tam. Měl bych mít na cestě tři zásilky a nemůžu se podívat, v jakém je to stavu... Tuší někdo, kde by mohl bý problém?

Díky moc za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ppaja
hodnocení

0x

Zadáváte správné tel. číslo které jste měl na svém účtu u Ali? Po mě to také chtělo ověření tak jsem zadal tel. číslo a sms přišla asi za 10 minut. Zkuste to znova zadat tel. číslo a odeslat pak zkuste kliknout po nějakém čase znova na to tlačítko zda vám sms přijde

wuxia76
hodnocení

Jo, číslo zadávám stejné...zkusil jsem to ještě teď, jestli ta sms přijde. Díky

hodnocení

0x

V poslední době se mi už několikrát stalo, že jsem se také nemohla přihlásit, ale vždy jsem tam měla napsáno, že mám zadat ověřovací kód, který mi automaticky přišel na Email. Ale musela jsem na tu kolonku "ověření" samozřejmě napřed kliknout. Pak je čas v řádu asi dvě minuty, kdy máte čas otevřít svůj email a tam si opsat verifikační kód, který oni zašlou a ten zadat. Tak jestli jste tohle nepřehlédl. Je to nějaké nové opatření, dříve se mi to nestávalo. Musíte číst, co tam máte napsáno pod svým účtem a hned reagovat. Když se mi to stalo poprvé, tak jsem si také nevšimla a nešlo se přihlásit, ale pak jsem si to uvědomila a klikla na odkaz a přišel mi nový kód, který jsem zadala a bylo všechno v pořádku. tak jestli jste místo toho zkoušel měnit heslo a tak dál, tak pak už mohly vzniknout ty problémy, o kterých píšete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]