Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradenství Akropol

Od: tom121 odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

právě jsem zjistil, že táta (důchodce) opět podepsal smlouvu s nějakým telemarketingem. Jo, upozorňuji ho pořád a nepoučí se... Tentokrát s nějakým finančním poradenstvím Akropol. (že by něco jako Partners?) Máte někdo zkušenost, o co jde a co jej čeká?

Dle smlouvy musí poskytnout všechny své smlouvy (dodavatelé energii, banka, pojištění...) a oni budou evidovat vše na jednom místě a případně získávat lepší smlouvy. Má to být zdarma, předpokládám, že mají zisk z uzavřených smluv od poskytovatele.

Díky

T.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Pokud sem smlouvy nevložíte, dá se z Vašich informací odhadnout jen to, že ten, kdo se Akropolu k uvedenému "upíše", bude muset vše řešit přes Akropol > nemůže si sám vybrat pojišťovnu ani dodavatele energií.

Poznámka: Žádné poradenství nemá "zisk od poskytovatelů", vždycky to zaplatí klient v ceně produktů. Např. v případě životního pojištění sice provizi "poradci"vyplatí pojišťovna, ale klientovi první dva roky nejde nic do "úspory", hradí jenom provizi (proto je zrušení "životka"v průběhu prvních let tak nevýhodné).

Poradenství Akropol ( Justice.cz )

hodnocení

0x

Okopírovali obchodní model RIXO. A nakonec ostatní poradenské firmy to dělají podobně, možná jen ne tak agresivně.

hodnocení

0x
Kdy se tak stalo? Je totiž lhůta, kdy to lze vzít zpět. Jinak někteří lidi jsou naprosto nepoučitelní. Taky jsme "zápasili" s dědou a jeho naivitou. Moje žena se sice nikdy nenechala napálit, ale hovory ne a ne ukončit. Jsem na sebe hrdý, po létech cepování už nabídku dokonce umí odpálkovat v řádu vteřin :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]