Nejste přihlášen/a.
Například tetování je prý špatně ( prosím vás, hlavně mi sem nepište, že je to blbost, protože tady nejde o mě. Potřebuji to prostě zjistit) Takže... je nevhodné, aby měla křesťanka např. výrazně rudou rtěnku?
Nevím jak pro církve,ale tetování je přímo psáno v Bibli jako věc ,kterou izraelité měli biohem zapovězenou , a stejně jako třeba desatero by to mělo platit i pro křesťany!
Rudá rtěnka je pak jen na svědomí té které křesťanské ženy a také v kombinaci s oblečením= nemělo by to být vyzývavé, o tomto se ale také zmiňije Bible!
Viditelné tetování? Tak to si dá buď hodně dobrý a (finančně) nezávislý extravagantní člověk anebo ouplý blb.
v normální práci a v normálním byznysu tě to limituje. Bez ohledu na kostel.
Výrazně rudou rtěnku nebo jinak vyzývavě - no nevím jak to říci, to dělají štětky na lovu? S kostelem si to nějak neumím spojit.
"protože tady nejde o mě" - a o koho má jít? O jeptišku kamarádku, co nemá internet?
@zvidava - je nevhodné, aby měla křesťanka např. výrazně rudou rtěnku?
Co myslíte pod pojmem "křesťanka" ? Tahle je a líčí se - Farářka s rudou rtěnkou. Křesťanství není pojišťovna štěstí, říká Martina
klatovsky.denik.cz/...
Křesťané tak přísní nejsou. Daleko přísnější jsou stoupenci víry "Svatého Grále". Tam je výrazné líčení doslova zakázáno a a není dovolen ani trochu větší výstřih, krátká sukně, nebo přiléhavé kalhoty, nebo zdobení se šperky. Jediný šperk který je povolený, je jejich symbol, který nosí na krku, ale má být skrytý pod oblečením.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.