Nejste přihlášen/a.
Pokud ji to bolí, tak k lékaři pochopitelně. Mě je 47 a trpím čím dál více na bolesti kloubů a ty starší vlaky se schůdky mi dávají zabrat také. Řešením pro mě je je vybírat podle řádu nízkopodlažní vlaky, které na mé trati jezdí také. Ale samozřejmě pro cestu do práce to vždy nejde.
Bohužel ne, nadváha a sedavé zaměstnání v IT, reizgnace na sportování, záliba v kouření a vínečku. Můžu si za to sám. Ne každý to dá jako Churchill holt... :-\
@ladis na dlouho to nebude, no. Jednou konec musi prijit A ma to byt jak Kellner ve vrtulniku, nebo se proste neprobudim doma... Jediny ceho se desim, abych tady sousedum nesmrdel a to dedictvi bytu dceri, abych neprotejkal do podlahy, nez si toho nekdo vsimne.
@inspa Možná by trochu pomohl kolagen v prášku? Ve 47 je to opravdu nějak brzy. Co budete dělat např. za 10 let?
@ildika Kolagen v prášku? To nepomůže, když se jeden bude přežírat a nehejbat se. V sedmačtyřiceti by měl člověk vylézt na strom, aspoň na jabloň. Já se fakt nedivím, že koronáč kosí i mladé, kteří nevydejchají dvě patra a zavázaní tkaniček je pro ně problém...
Musí mít lékařskou zprávu, ideálně hned po úraze, když s tím chce něco dělat. Pak nějakého svědka, i více. I tu jízdenku bych si schovala.
Obávám se, že sám ne/vhodnost nástupiště neposoudíte - a dráhy pravděpodobně dokážou, že předpisům odpovídá.
Bohužel, pokud je to nádraží staré a takto zkolaudováno, žádné odškodnění. Leda by bylo nové a neodpovídalo normám. Ale upřímně, tohle nedáte na na odškodnění, nedá se tam čekat pochybení. A kdyby, ztratíte na tom peníze a nervy a výsledek bude k ničemu. Ať se paní daří lépe.
Napsal jste:
jela sanytkou na vyšetření na spět jí sanytku ne napsaly
Takže po pádu jela na vyšetření sanitou?!
Oč vám jde? O odškodnění? To byste musel zadokumentovat kdy a kde a foto všeho, lékařskou zprávu ten den, kde bude uvedené kdy a kde se to stalo a muselo by tam být zavinění...
Pokud jen neumí vystoupit z vlaku, nemá na něj lozit anebo si přivolat pomoc kdo jí pomůže nastoupit/vystoupit.
Prokristapána...
Ta paní jela sanitkou na nějaké vyšetření. Zpět jí sanitku nenapsali, tudíž musela jet domů vlakem.
No a na zpáteční cestě při vystupování z toho vlaku upadla a zranila se.
Jak prosté, milý Watsone.
Není proto nutno tazatele atakovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.