Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Incest, co s tím?

Od: alzbeta odpovědí: 19 změna:
Ahoj, je mi 17 a s mým bratrancem se navzájem milujeme. Je mu také 17. Nejsme nijak vzdálení, prostě normální bratranec a sestřenice. Máme se rádi možná tak od 13, kdy jsme si dali nějakou tu pusu a říkali si, že je to moc tajné. Teď jsme ale starší, a nevíme co s tím. Jsme z velmi slušné a přísné rodiny, tohle by nám neprošlo. V podstatě spolu chodíme, takže je to incest. A já nevím co s tím. Mám k němu strašně moc city, nemůžu to jen tak nechat být a najít si někoho jiného. Nechci být celý život v tajnosti, že spolu něco máme. A taky s ním chci jednou děti. Říká se, že děti které vzniknou z páru rodičů v incestu, jsou postižené. Jsem fakt nešťastná. Poradíte, co mám dělat? Děkuju, Alžběta

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

21x

Bratranec se sestřenicí není incest.

iz*
hodnocení

7x

Podle našich zákonů nejde o incest a pokud byste chtěli časem mít děti, můžete podstoupit genetické vyšetření. Ale pokud vím, je u bratrance a sestřenice riziko postižení nízké.

pb®

Ani bratr a sestra nejsou až tak rizikoví, pokud se tak stane jednou. Problém u šlechtických rodů byla opakovaná po staletí trvající příbuzenská plemenitba bez selekce chovných jedinců.

hodnocení

5x

Pokud to tak nemáte v osmé generaci, nic se neděje.

makk
hodnocení

4x

Co na to rodiče nevím, ale před zákonem je to OK.

gordon
hodnocení

2x
Bratranec a sestrenice neni tolik rizikove jako bratr a sestra. Jste vice geneticky vzdaleni. Stat myslim i uznava sňatky. Jedina vec co vas tak muze trapit je ..co na to rodina...no ale to se da taky poresit.
gordon
Svazky mezi bratrancem a sestrenici jsou caste v muslumskych zemich nebo i v severskych (myslim, ze prave Norsko)

hodnocení

2x

Znám rodinu se 6ti dětmi, kdy 4 jsou postižené těžce a dvě jsou na pomocnou školu. Je to bratranec se sestřenicí, mají stejné příjmení, ale sezdáni nejsou. Pokud spolu nespíte, incest to není. Ale udělej všechno pro to, abys vedla život bez kohokoliv, kdo je s tebou poktrevně spřízněn.

sirokko

V době neolitické revoluce (přerod od lovců a sběračů k zemědělcům a obchodu) bylo na zemi cca 15 tisíc lidí. Za faraonů 50 milionů, v době Přemysla Otakara celý svět čítal jen 6x tolik, cca 300 milionů lidí, asi jako dnešní USA. Za tisíc let po tom je nás už sedm miliard, 23x tolik. Nemůže být nikdo, kdo není pokrevně spřízněn :)

ladis*

@babka : A ty rodice jsou normalni? U romu tohle je normalni, proste matka v tehotenstvi byla casto namol, cigarety... To nemusi nutne souviset s pribuzenstvim,

To by chtělo dodat něco dalšího. Za mého dětství jsem znala rodinu, kde měli 6 dětí - všichni na palicu. Rodiče byli bratranec a sestřenice - ovšem současně to byli lidé IQ tykve, takže to bylo irevelantní.

Tím vším chcete mladé dívce říci, že je naprosto v pořádku spávat s bratrancem? Fak si to myslíte?

gazda*
Ve vzdálené rodině máme jeden případ manželství sestřenice s bratrancem. Jejich syn je trošku mentálně postižený. Další děti už nechtěli.

@babkazov: Já si to myslím. A tvoje názory považuju za tmářské.

Budeš si to myslet, i když jedno z tvých dětí ti řekne, že spává s příbuznou a chtějí děti. Ruku na srdce, opravdu jim požehnáš?

hodnocení

1x

Zamilujte se do jiného - ideální řešení.

doplněno 30.03.21 10:59:

Každý den je tu nějaká zhrzená láska, rozchody jsou na denním doporučení kolegů. Tady je určitá pravděpodobnost postižení u dětí. Už tak jsme degenerovaný národ...

Nějaká ta dětská láska je něco úplně jiného než láska životní. Můžou spolu klidně být - a když to 5 let vydrží, můžou se vzít. Zákon jim nebrání. Tady bych víc než jindy zdůraznil, že sex až po svatbě.

Nesouhlasím.

anonymni357

To je napad,na povel,zmackne knoflik a je to!

hodnocení

0x

Jsi ještě mladá, v 17-ti se ti zdá, že bez něj nemůžeš být, ale za 10 let to nejspíš bude někdo úplně jiný. S dětmi hlavně nespěchej !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma inces

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]