Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest zubu na zkus, ale ne na poklep

Od: petak odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

bolí mě, trvale 24 hodin denně, už přes 2 měsíce zub někdy více někdy méně, nevím přesně kde, ale nějaký mezi 3-5 vlevo nahoře. Preventivní prohlídka i s rentgenem byla v pořádku (ale už je vše v pořádku další 4 roky, i přes kdysi rozpadlou plombu, kterou opravoval a asi po 8 měsících musel zub přes bolesti ven. Tedy není asi až taková jistota, že je vše ok..).

Chci se optat, co by to mohlo být, když mě zub trvale bolí, ještě více na chlad třeba při prudším nádechu, výdechu, přijde mi i občas na sladké, na zkus pokaždé, ale zase na poklep mi přijde že nebolí, stejně tak nebolí při čistění zubů i když zkouším štětinami jezdit různě po zubech. Mám paradentozu a odhalené krčky, ale krev mi neteče, o zuby se starám, zubní pasty Parodontax, Lacalut. Díky petr

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdy jste byl na posledním rtg? Panoramatický velký rtg se provádí 1x za 2 roky.

Malý rtg na jeden zub se běžně provádí přímo na křesle u zubaře. Moderní zubaři mají k dispozici malý rtg.

petak
hodnocení

Na preventivní u zubaře něco před měsícem. Tam už jsem na to upozorňoval a že tam nic nevidí...Udělal i rentgen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]