Určitě může, od koho jste ho měl předtím? Dívala jsem se že je to protizánětlivé a protiinfekční léčivo, chemoterapeutikum, takže po dobu užívání léku by vás měl mít lékař stejně pod pravidelnou kontrolou.
Salazopyrin beru už několik let. Napsala mi ho paní doktorka na revmatologii. A kydyž mi pochybí, napíše mi ho internista bez řečí. Obvoďák chtěl vidět nějakou zprávu od revmatoložky a pak mi ho napsal taky. Ale můj obvoďák dělá ofuky často.
lidus*
Některé léky může psát jen odborný lékař, nebo obvodní ale jen pokud má jasně uvedeno ve zprávě od odborného. Některé léky mi píše neurolog ale mám to ve zprávě a tak i obvodní může napsat. Potřebovala jsem tena lejdy a musela nejdřív absolvovat vyšetření, mám papír a teď je píše obvodní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.