Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chci se optat, je otevřená Františkánská zahrada? Smí se tam v tuto dobu jist, potřebuji v Praze zabit čas. Zítra děkuji Václav
Je krásná, také ji miluju. A zítra bude krásně v Praze, dnes tu svítilo sluníčko a bylo teplo...uplně se ztratila hrozba covidu - ale lidé měli venku roušky a respirátory, to je pravda. Jen nevím, jak to bude, až budou mít opálené jen okolí očí...
Dávejte si pozor na zloděje, když budete třeba vybírat peníze v bankomatu. To je bolest Prahy - zloději. Dávejte si tedy pozor na své věci i na blízké, pokud nebudete sám...
Já to dělám tak, že mám v kapse dvacku, abych nemusela vytahovat peněženku, takže když mě někdo otravuje, například narkomani, tak mu dám tu dvacku a mám pokoj, stane si to tak 1x - 2 x do měsíce...jsem hubená, tak oni mají pocit, že jsem snadná kořist a tak jim tu dvacku raději dám, než aby do mně strčili a já si něco zlomila, bohužel je to dnes už tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.