Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nuceni do sexu

Od: ubozak odpovědí: 29 změna:
Žiji s manželkou už dvacet let máme dvě děti. Me je 48 a manželce 44 let. Od začátku neměla potřebu sexu tolik jako já. Stále jsem si namlouval ze to bude lepší. Omyl naopak. Stále se musím doprosovat a cítím se jako ubožák který prosí. Už jsem si přestal sam sebe vážit. Sexuální frekvence me ženy je taková ze dokud nezačnou já ona nikdy. Nehledě na to ze je to vše předstírané. Poradte. Diky

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

já bych to řešil diskrétní milenkou

ruzena*
hodnocení

4x

Docela bych věřila, že to může být pravda, už dlouho je každý druhý vztah narušen nezájmem muže o ženu. Abych jim nekřivdila, muži mají zájem - ale jen o ten sex.

Ale že žena má denně mimo práci, kterou má, jako ji má muž, spoustu starostí a povinností a den má 24 hodin a také musí spát, to muži už nevidí. Který muž koupí manželce květiny, pochválí jí učes, nikoliv večeři, jako jí nekupuje místo květin mixer do domácnosti, poděkuje za večeři nebo dokonce jde a přiloží ruce k dílu v domácnosti a to každý den? A samozřejmě i o víkendu.

Muž přijde domů, nají se, odpočine si a pak má chut na sex. To se u ženy neděje, naopak jí ho muž může pořádně znechutit, když požaduje něco, na co ona nemá náladu, čas a chut. Asi také když jste unavený a máte starosti, nemáte chut na sexy hrátky..

Takže nám tu řekněte, jak probíhají vaše všední i sváteční dny - jestli tak, že strhaná manželka vám usíná v náručí unavou a Vy jste naštvaný, tak mi prosím Vás řekněte, co na tom nechápete?

Nebo jí 20 let pomáháte, protože víte, že jste si nevzal služku, kuchařku, pracovnici, co chodí do práce, aby se uživila a měla jednou důchod, vychovatelku, uklizečku atd, ale ženu, kterou milujete a proto s ní sdílíte na polovinu i domácí práce, protože víte, že tam také žijete a děti jsou také Vaše.

Když si tohle uvědomíte a o práci a starosti se podělíte, budete jí připadat jako muž, který ji miluje a a nevyužívá ji a samozřejmě i ona bude po Vás toužit.

Nebo je to jinak, jste tlustý, jak se nehýbete, večer si vytáhnete pivo z lednice a pustíte si televizi a pak doufáte, že se k Vám paní bude tulit a vrkat láskou?

Já Vám to nepíšu proto, abych se Vás dotkla, ale muži nechápou, co je těžkého na každodenní práci, protože ji nedělají a nechápou, že žádný muž není ve své lenosti půvabný a žádoucí.

Stačí málo - kmitejte Vy a manželka at se nají, vezme si pivo a klesne k televizi, mějte to tak 20 let a jsem si jista, že Vás už dávno přejde chut a budete plný vzteku. O sexu nemůže být řeč.

A o tom to je. Že často vidíme jen sebe a své potřeby.

Takže rada - pracujte doma tak, jako Vaše žena - tím ji umožníte mít čas i na sebe a odpočinek a bude jiná - odpočatá a s chutí na sex. Jako to máte 20 let Vy. Svou leností muži ženy přetíží a ty pak jsou "frigidní"...

@ruzena - muži nechápou, co je těžkého na každodenní práci
To já taky ne - a fakt nejsem chlap *smich*

liska5

Chápu, jak to Růžena myslí.. Jeden takovej se holedbal, jak je s dětmi sám doma, že žena chodí do práce. Sklízel obdiv sousedek. Ale žena jim předem navařila, přivezla nákup, nachystala dětem oblečení,... On na tohle nemusel myslet, natož to dělat. Po maželčině příchodu si šel za svými zájmy a ona převzala otěže rozvrtané domácnosti s ušmudlanýma a už zas hladovýma dětma. Ovšem tatíček byl pro okolí king.

V jejich věku už asi nemají batolata vyžadující celodenní péči.

petrovic

Ruzeno, Vy jste teda na ty chlapy nasponovana. Jak to ctu, asi nejste spokojena se svym zivotem, nebo nevim.

Ja zene pomaham. Vysaju, poklidim. Zena treba vytre, poklidi si kuchyn. Vecere a i vikendove obedy kuchtime spolu v kuchyni. Dcera nam pak po jidle pomuze poklidit a nacpat nadobi do mycky. Vecer treba cumime na film, popojime vino a pak vecer soulozime. 4x tydne je takovy prumer. A nebojte se, mame oba dva praci, ze ktere jsme oba dva plus minus v 15:00 doma. Dame kafco a jdem delat ven. Zena vetsinou zahradka, celkove zahrada a ja zalezu do dilny, kde delam auta. Syn, 12 let, za mnou prijde a pokukuje a uci se, co a jak se dela. Nebo veme kolo a je venku. Pak se cela rodina sejdeme v 19:00 doma a jime. Kdyz nepomaham varit jak, tak dcera. A je nam skoro ke 40 rokum. Co je za problem? Zadny!

ruzena*

liska5 dnes 19:01

Ano, liško, dávám Vám za pravdu. Já jsem znala dva muže, co zůstali sami s dítětem. Takový dokonalý servis, jaký pak měli od svých ženských příbuzných, které se staraly o toho "chudáka" vdovce a jeho dítě, nemá žádná samoživitelka, to mi věřte a s jakou uctou se o něm mluvilo, že vychoval svoje dítě...každý druhý den byl v hospodě, takže dřívější způsob života nijak přitom neměnil..neznám muže, který by pečoval sám se vším všudy.

ruzena*

jedubabičko - muži nechápou, co je těžkého na každodenní práci -

-------------------------------------------------------------------

Já si Váš vtip vysvětluji tak, že jste už zapomněla, co je to ráno táhnout děti do jeslí, školky, do školy a pak letět do práce, k 17 hodině i déle se vracet, vzít děti, nakoupit s nimi a honem domů, uvařit večeři, nakrmit děti, případně vyprat plínky, věci, vyžehlit, poklidit, umýt nádobí, uložit děti a někde kolem 23 hodiny mít čas i na sebe - vykoupat se, převlíknout a spát.

Takže Vám nevěřím, že jste byla heppy a gerojka, co všechno tohle zvládla levou zadní. Paní z mužova příběhu může mít děti ještě poměrně malé, nevíme, v kolika ty děti měla, nevíme, zda není nemocná, muže to asi moc nezajímá...

Žena, která se podivuje, že chodit na celé dny do práce a obstarávat přitom celou domácnost s dětmi a nikdo jí nepomůže, Vám třeba pomáhala matka, to my tady nevíme, takže nastupuje unava, tak je vždy nesolidní snižovat ženy, které tu pomoc neměly a nemají. Navíc dělají práci, kde nesedí u pc, ale poctivě pracují.

Ale možná jste opravdu byla tak vykonná, že by s Vámi neměl problém ani tazatel otázky, to Vám neberu, ale já na rozdíl od Vás také bývala v noci už utahaná, jenom jsem tedy jsem byla už sama.

Takže jsem v noci usínala a ráno v 5 jsem byla vyspalá a začala nový denní kolotoč - práce a rodina.

No a Vy jste to holt měla jinak.*smich*

Já to samozřejmě také už dnes mám jinak - starám se už jen u sebe, když potřebuju pomoc, mám velké děti, ale přesto si vzpomínám a proto rozumím dnešním matkám, proč se raději dobře vyspí než ztrácet čas s mužem, které mají navíc na práci jako další dítě a proto je sex nebaví. Ženy mi vypráví o svých mužích a já koukám, že tohle se nemění - lenost mužů.

ruzena*

petrovic dnes 19:07

Proč bych měla být napružená? Vy píšete o tom, že si v rodině vzájemně s prací a povinnostmi pomáháte, takže potom nechápu, proč Vás rozčilil můj příspěvek? Když u vás v rodině nevyužíváte maminku, ale naopak ona pomáhá vám všem zvládnout domácnost, tak je to v pořádku přece...Vaše žena je odpočatá a má na Vás náladu. Nějak jsem Vás nepochopila.

Milá Růženo, kvůli tomu, že jste měla chlapy nanic, tak to neplatí o každé ženě. Vždyť vy sem nechodíte radit, ale potřebujete se vykecat, protože se nemáte s kým bavit. S jedubabičkou může člověk nesouhlasit, ale vždy vyhmátne jádro problému. Pána z dotazu nezajímají bláboly o dětech v jeslích, ale chce si zašu...v pohodě. Bohužel mu nedošlo, že u ženské to funguje jinak. Takže někdy je lepší nic neradit, než vtahovat zkušenosti ze svého po...života.

jenda22

Růženo. tazateli je 48, jeho ženě 44. Určitě žena netahá děti do školy. Starosti má muž stejně jako žena. Pokud bydlí na baráku tak žena ve většině případů vůbec nic neřeší. Čili je chlap jako stroj po práci nasazen do druhé směny. Starost o domácnost také přeháníte. Nejste jediná manželka, která se stará o domácnost. Ten čurbes v kuchyni manžel s nádobím neudělal, to si děláte samy.

Suma sumárum je manželka frigidní po celý dospělý život a jako taková je celkem ...

Pokud tazatel bude pracovat podle rady Růženy, tak zjistí, že svou manželku vlastně vůbec nepotřebuje. P 8 hodinách v práci, docela utahaný a poslouchat, jak je manželka unavená nemusí nikdo.

Manželka vaše potřeby neřeší, tak to zkuste naopak. To je fér.

Nebo je to úplně jinak- vaše žena ve vás vidí ubožáka, se kterým se nehodlá zahazovat a zařídila se po svém. Kdo ví.

petrovic

Ruzeno, proc reaguji? Protoze v jejich veku uz to neni o behani kolem deti a utirani pokadenych zadku a totalnim stresu. Nemyslite?

ruzena*

dajka včera 19:46

Milá Růženo, kvůli tomu, že jste měla chlapy nanic, tak to neplatí o každé ženě. Vždyť vy sem nechodíte radit, ale potřebujete se vykecat, protože se nemáte s kým bavit. S jedubabičkou může člověk nesouhlasit, ale vždy vyhmátne jádro problému. Pána z dotazu nezajímají bláboly o dětech v jeslích, ale chce si zašu...v pohodě. Bohužel mu nedošlo, že u ženské to funguje jinak. Takže někdy je lepší nic neradit, než vtahovat zkušenosti ze svého po...života.

--------------------------------

Jistě mám i já právo na svůj názor na otázku tazatele.
Takže se dajko vyjadřujte k otázce tazatele a ne k mému zemřelému manželovi a mému životu, ty kecy od Vás, jak mně pořád napadáte, už zavání zase šikanou.

Rada i pro Vás...

Jako neurotik čtěte raději Mateřídoušku, to Vás nerozčílí a mě už nechte na pokoji. Já Vás nevyhledávám. Zkuste to také..Nebolí to.

ruzena*

petrovic včera 20:05

Ruzeno, proc reaguji? Protoze v jejich veku uz to neni o behani kolem deti a utirani pokadenych zadku a totalnim stresu. Nemyslite?
--------------------------------------------------

Vždyt to nevíme, dnes rodí i padesátileté a paní tedy ještě mohla mít děti před 40 rokem věku a jsou malé...*sok*

No já teda nevím, jestli je problém jen v chlapech. Ten není unavený? Sex je prostě odreagování. Znám i takové, kterých manželky nemusí pracovat nebo pracují 4hod pár dnů v týdnu, chlap nakoupí uvaří, nachystá manželce oběd, uvaří kafíčko ráno, odpoledne, zapne myčku a stejně sex nemají. A čím víc si ženu hyckaji, kupují kytičky, sladkosti, spodní prádlo, masážní olejicky tak mají sex možná jednou za rok nebo i vůbec. Takže hýčkání manželky nijak nepomůže jejímu libidu a čekat rok dva tři, jestli si sama řekne? To vydrží jen vůl. A jednomu taková manželka dokonce začala zahýbat i přes to, že manžel pro ni dělal vše. Prostě se doma nudila a místo odměny pro manžela si našla jiného nabijáka. Protože nemusela nic dělat, vrátila se domů, jídlo na stole, kafíčko a ona si šla jen vymydlit pipinu, nic víc dělat doma nemusela. Ale znám i jiné ženské, které to chcou doma častěji než jejich manžel a mají klidně dvě práce plus ještě doma a na sex si vždycky čas najdou, takže o únavě to není, to jsou jen kecy.

hodnocení

2x

Po dvaceti letech to můžete vyřešit docela v klidu. Ale musíte sám sobě položit zásadní otázku. Jde Vám o milování pouze s vlastní ženou, nebo Vám chybí sex? Pokud Vám chybí sex a jinak máte s manželkou hezký život, tak se s ní zkuste domluvit na tom, že byste si eventuelně na ten sex někoho našel, když ona nejeví zájem a musíte ji k tomu přemlouvat. Uvidíte, jak bude reagovat. Buďto na to přistoupí a pak záleží na tom, jestli se oba dokážete domluvit na nějakých rozumných podmínkách a ty pak oba musíte doržovat, nebo se manželka "vzpamatuje" a uvědomí si, že by Vás také mohla ztratit, což by se samozřejmě stát mohlo. Nebo z toho nedělejte vědu, protože když jste to vydržel 20 let, tak v tom pokračujte, protože by to možná vůbec nestálo za ty všechny trable, které by Vám mohla způsobit jiná žena ve Vašem životě.

hodnocení

1x

Už jen ten váš nick - ubožák - tohle o sobě nikdy neříkejte. Se ženou si na rovinu promluvte, pokud z toho nic nebude, tak si najděte bokovku nebo se podívejte po erotických obchodech. Pokud nechcete ničit manželství, tak nechte babu být a zařiďte s podle sebe. Nějaké kecy, že žena dělá to a to atd. a pak je unavená, jsou jen kecy na nic. Prostě jste u manželky hledal jiné priority a teď na to dojíždíte. Buďto se nějak zařídíte, nebo musíte vydržet trápení, než se vám zklidní hormony.

senior
hodnocení

1x

Třeba tam ta láska nebyla už na začátku.

Tak proč by se paní nepostavila teroru.

Nutil jste ji, nevzrušujete ji a ona teprve, když děti odrůstají, pochopila, že takhle už žít nechce a najde možná odvahu k rozvodu.

Otázky - museli jste se brát kvůli těhotenství?

Případně, pokud ne, tak kdo chtěl do chomoutu, kdo vyslovil první přání, kdo svatbu zařizoval, těšila se paní na svatbu, měli jste vůbec základy ve vztahu k tomuto svazku na celý život? Neřešoli jste si nějaké problémy /třeba byt, co nejčasnější odchod od rodičů/

Jenom popřemýšlet, dávám podněty k zamyšlení, samozřejmě pravda může být úplně jinde, třeba ji nevoníte, špatná hygiena, česnek, pivo atd..

liska5
hodnocení

0x

Nebere hormonální antikoncepci? Bylo to tak i dříve, nebo až poslední dobou? Není toho na ni moc? Myslím práce, děcka, jiné starosti...

hodnocení

0x
Promiňte, ale tohle zavání trollem.
Vy spolu žijete 20 let a až po té době si vzpomenete, že vaše žena je zřejmé frigidní? *bzum*
I kdyby to byla pravda, máme jí začít léčit nebo přemlouvat?

hodnocení

0x

@ubozak - Od začátku neměla potřebu sexu tolik jako já.
Od začátku jste věděl, do čeho jdete.

Stále se musím doprosovat
Čím víc "prosíte", tím míň o vás stojí.

Co vám na to paní říká - tedy pokud o tom vůbec mluvíte?

hodnocení

0x

Nedoprošujte se pokud Vás to ponižuje a společně problém řešte. Komunikujte spolu a pokud vám oběma na zachování vztahu záleží, zapracujte na něm. Jen vy dva víte jak vám vztah jinak funguje. Ale pokud se v intimnostech neshodujete od začátku, těžko dojdete k nějakému kompromisu po 20ti letech. Holt se smiřte s tím, že takovou ženu jste si vzal, s takovou si pořídil děti, s takovou žijete v manželství 20 let.. Nebo si musíte najít jinou..Rozhodnutí je na Vás.

hodnocení

0x
Anebo má milence. Už tady psal chlap, že ho žena rok a půl podvádí, až pak na to přišel. No jo, jsou takové, doma je pak unavená prý z práce nebo ji bolí hlava.

hodnocení

0x

Líbí se mi a souhlasím s tím co píše paní Růžena.

Chuť na sex nejde uprosit, jen zvyšuješ nechuť, každý má jinou potřebu.

A věřte mi, že stojí za to počkat až bude mít patrner/ka chuť.

ruzena*

Jste tu jediný, který pochopil, že jak se k parnerce - partnerovi chováme, tak takový vztah k nám potom má a v sexu to platí opravdu nejvíce. Proto vždy je nutné, aby se zamyslel ten, co je mu odpíraná láska, jestli důvodem není právě on a jeho chování.

Jen velmi málo žen je opravdu frigidních a často s nespokojeností manžela si najdou milence, který je umí rozehrát na správnou toninu.

Když mu nemusí prát ponožky a trenýrky...tak je zkrátka i ;)víc atraktivní.

@ruzena - aby se zamyslel ten, co je mu odpíraná láska
Ale tazatel o lásce nic nepíše *smich*

ruzena*

No a to je právě důvod, proč manželku nezajímá...že tam ta láska chybí.

Láska má totiž mnoho podob, třeba i tu, že manžel ji nechá odpočívat po práci a ona má hned pak na něj náladu - pokud se on upraví, navoní, přesně tak, jak je zvyklý u manželky...

Všichni to tu pochopili, Vy s tím ale máte problém...*smich2*

@ruzena - Neberte to (se) tak vážně... ;)

ruzena*

A proč ne? Já se jednou seznámila s mužem, co byl jinak pohledný, mladý, jako tehdy já a pozval mě k sobě domů. Znali jsme se déle, ale důvěrně ještě ne...

Řekl, že se jde vykoupat, tak jsem četla noviny na stole a čekala, co bude dál..

Šok - přišel z koupelny a vyloženě páchl jádrovým mýdlem na praní. Už jsem to jednou psala a dostala jsem plno nadávek, co jsem zač, ale já nemohla, odešla jsem z toho pachu domů.Pán neměl asi na toaletní mýdlo. Nebyli jsme ve válce, mýdla v obchodě bylo dost.

On se pak divil, ale já mu řekla - stačí tak málo Pepo, vyměnit mýdlo a také se prodávají vůně i pro muže...jasně, že se urazil.

To je pak opravdu těžké. Někdy si zkrátka dva lidé nevoní...

A může se to stát i manželům po letech...říkal jednou dr. Plzák..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]