Nejste přihlášen/a.
Mezi jídly pijte sklenici čisté vody se lžicí jablečného octa. Taky je dobré mít mezi jídly delší pauzy. Zkuste dělenou stravu. Jednou maso, či jiná bílkovina, a zelenina. Podruhé příloha a zelenina. Aby nebylo maso a klasická příloha. Usnadní se trávení, líp se hubne..A i v té hlavě si to nastavit tak, že: jsem lehká, štíhlá, svižná, pohyblivá,...
Víte, je to o rozhodnutí. Zrovna, jako když chci přestat kouřit, tak neuspěji, dokud s tím budu jen koketovat, ale uspěji, když se rozhodnu a poslechnu se.
Takže kupte si čaj, co se jmenuje Lymfodrén - v lékárně nejlépe. Jezte málo a často, to je pravda, přes kterou nejede vlak. Jezte skoro všechno, jen málo. Jde o zvyk. Snídaně - 1 malý sýr a jeden rohlík, nebo kousek chleba. Pokud nejste horník, tak k obědu kousek masa, trochu omáčky - dva knedlíky. Polévka. Odpoledne - jablko a housku. Večeře Třeba kolínka s masem, ale zase jen určité množství. Těch kolínek - maso nevadí.
Jinak já NIKDY nezapíjím jídlo - zvlášt piji tekutiny a zvlášt jím. Mezery mezitím cca 2-3 hodiny.
Nedělám to všechno proto, abych hubla, ale protože mi moje nemoc nedovoluje se stravovat jinak. Sladké jíst vůbec nesmím, ačkoliv nejsem diabetik. Jsou nemoce, které jsou vzácné a jinak žít nemůžete, pokud chcete žít. A bohužel jsou i dědičné.
Výsledek mého nuceného stravování je, že jsem velmi štíhlá - mívala jsem na 172 cm 42 - 45 kg váhy, ted se to trochu zlepšilo, piju nutridrink na zlepšení.
Tímto stylem prostě nemůžete sílit. To je nesmysl, jinak u mé sousedky dobře zafungovala dieta na játra - bez tuků, jako kdyby měla žloutenku, zhubla docela dost. Základ je prostě v jídle.
Pokud běháte, cvičíte, ale jíte dorty, ráda si dáte tučnou sekanou, tak prostě nezhubnete. Tak to je. Nic jiného Vám nepomůže než střídmost, jako u našich předků.
Ale tohle opravdu není žádná dieta...Jen málo jím, protože to tak musím a nikdy jsem nebyla anorektička, jím málo proto, že musím. Kvůli nemoci. Nemoc je to taková, že si pak po jídle musím lehnout, abych jídlo nezvrátila. Proto ho nesmím zapíjet.
A tak mě napadlo, že když to tak mám já, že můžou zhubnout i druzí..i když jsou zdraví a můžou po jídle chodit, nebo jíst sladké, akorát, že se budou ovládat v množství.
Samotnou by mě zajímalo, kdyby to někdo vyzkoušel, kolik by zhubl, po nemoci jsem za týden ztratila 13 kg, kostra je silnější, než jsem byla tehdy já po operaci. A můj bratr měl to samé, takže byl nesmírně hubený a nerad jedl, aby nemusel pak po jídle ležet.
A dala jsem to sem proto, že lidé - tedy zdraví lidé - pořád řeší jídlo, místo aby měli radost, že jsou zdraví..a můžou jíst cokoliv a kdykoliv. A pak třeba se jdou projít, to já nemůžu desítky let..
Rada - nepřejídejte se a budte rádi, že jste zdraví, nemáte tušení, kolik lidí na světě nemůže pořádně jíst kvůli vzácným nemocem...
štíre, pokud je o nemoc, nejde vůbec o žádné žaludeční štávy. Na světě je totiž mnoho syndromů, se kterými se lidé už rodí a některé pak i získavají po operacích, po nemocích..nedávno například jedna herečka porodila miminko se syndromem a to dítě celý život nesmí jíst jako jiní lidé...jinak mu odejde mozek a takových syndromů je hodně..
Proto se divím, proč lidé pořád řeší jídlo, vždyt stačí, aby jedli přiměřeně a nemůžou být tlustí, pokud jsou zdraví. Co by za to dali lidé nemocní, co nemůžou jíst jako zdraví lidé. Opravdu to nechápu, lidé nemají zkušenosti s nemocemi, jinak by se nepřejídali a pak pořád neřešili nějaké diety a neničili si zdraví.
Patřím mezi ty, co nemůžou jíst jako zdraví, takže nevím, proč držet diety, když stačí jíst méně. To řešení je přece to nejlehčí.
Ahoj.
Říká se, že cca 80% hubnutí je o jídle a těch 20% o pohybu.
Potřebujeme tedy vědět, jak se stravuješ, abychom se mohli od toho odrazit
Já si myslím, že vám nikdo, ale vůbec nikdo nedovede poradit tak, aby to fungovalo. Koukněte kolik státníků, politiků, herců a známých osobností se pokouší zhubnout a výsledek není vůbec žádný. Pokuste se méně jíst a mezi jídly nemlsat, neodměňovat se, nekřupkat, nezobat. A jídlo si servírujte na menší talíře.
Na hubnutí je nejlepší radost ze života. Já jsem kvůli blbinci s covidem - nemožnosti dělat si, co chci, přibrala za rok více jak předtím za 15 let.
Zase vyhovorka. Nik nezakazal opustat byt. Cely rok som uplne legalne chodil do prirody na tury a bicyklovat. Vas niekto priputal retazou k chadnicke? Aj stacionarny bajk si mozete kupit, atd atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.