Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měsíc mám slabost a napětí ve svalech - covid 19?

Od: kh odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, už to bude měsíc, co jsem se začal cítit divně, od té doby jsem slabý a cítím napětí ve svalech, mám takové těžké nohy, spoustu času jsem proležel. I moje hlava je taková zvláštní - cítím se malinko nepřítomně. V noci nikdy nespím déle než několik hodin v kuse, někdy se poprobuzení cítím normálně, ale jak se pohnu, do nohou se mi nalije slabost, jindy mě v noci brní ruce. Během tohoto měsíce jsem měl i dvě období, kdy jsem kašlal. Občas mám několik dní průjem. Testoval jsem se na Covid 19 PCR a byl jsem negativní, protilátky také nemám, ale nevím, co jiného by to mohlo být. Nezažil jste někdo něco podobného? Co vám pomohlo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x
To je samej covid covid a lidi zapoměli, že tu máme celé zástupy jiných a horších nemocí. Po vyloučení covidu testem mělo následovat odebrání se k lékaři. Než tak uděláte, nebylo by od věci trochu dbát na životosprávu, vzít se hořčík a přidat přiměřenou fyzickou aktivitu na čerstvém vzduchu. Ono při nicnedělání a válení se v posteli může být člověku také všelijak.

hodnocení

0x

My to nezodpovím, zkuste ještě jeden test.

hodnocení

0x
Myslím že by pomohla návštěva obvodního lékaře a vyšetření krve.

hodnocení

0x

Zdravím.

Nač ještě čekáte?!
Zavolejte svému lékaři a všechny symptomy mu povězte.
On rozhodne další postup.

liska5
hodnocení

0x

Věk nepíšete, nadváhu/?/ ani léky, co berete. Objednejte se na vyšetření.

Jinak zdravá a pestrá strava, pravidelný režim s dostatkem pohybu v přírodě, více pít /neslazené/. Nechte si předepsat Magnosolv /líp funguje, než běžný hořčík/ a kupte si řepnou melasu /lžíci denně/ a B komplex.

jenda22
hodnocení

0x

Po 55 letech už každý den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]